Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galatasaray bakkal hesabi ile yonetiliyor, rivaya goz dikmis butun sicanlar bunlarin en buyuk sicanida dursun ozbek. sican yuzlu ozbek rivayi satarsa bundan karli cikacaktir.
amac galatasarayi batirmak.. zeten artik kimse formada almaz, taraftar destegini cekti

tarik,umut gitsin diye birde para odecegiz, boyle yonetilen bir takima 1 kurus bile verilmeyecek!

Takımın 17-18 m euro ya kadar bütçesi var burak + rodriguez + telles + diğerleri = 17 civarı bir para yapıyor bruma satılmaz gelecek planlamasını sağlam yapıyoruz umarım sakatlık vs olmaz da çatır çatır oynarız :D

Muslera

Valencia Denayer Serdar Carole

Leiva Selçuk

Podolski(Sinan) Sneijder Bruma

Eren

Bir forvet şart yahu.

Lan su unlu manager Railo midir nedir Pogba transferinden pesin 20m almis

Vay babayn...

Piyasanin agzina sican zaten bu managerler. Keske belli nir kriter getirse FIFA ama zannetmem...

20m nedir anasini satayim

Sent from my iPhone using Tapatalk
Süleyman hurma geçen diyordu zaten baştakiler sadece kukla bütün kararları menajerler alıyor bu bosman kanunları filan da sırf menajerlerin lehine diye hakkaten Fifada da paralel menajer yapılanması var

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leiva gelmez inşallah ben yanılırım da gelir ama dursunu düşündükçe inanmıyorum allah bin türlü belanı dursun ya

Şeref Aydın Ekşi Sözlük'te Leiva başlığının altına şu yorumu yazdı renktaşlar.
galatasaray'da 5 numaralı formayı terletecektir.
Bildiği elbet bir şeyler vardır. 1 gün öncesinde de salı günü Türkiye'ye gelecek dedi.

Galatasaray Manchester United'dan Bastian Schweinsteiger ve Antonio Valencia'yı £4.25m'a transfer etmek istiyor.(Daily Star)

Habere bak Serdar+Eren+Tolga=12 milyon euro ama Bastian+Valencia 5 milyon euro?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mourinho Valenciayı vermez Darmiana o kadar güvenmiyor çünkü

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben tolga 4m euro diye biliyorum , geleneği bozmayalım

Süper kupada veya başka maçta vurduğu birkaç hava topun örnek göstermek nekadar doğru? Ozaman okan buruku nasıl yorumlayacaz adamın kariyerinde birsürü kafa golü var gerçekçi bakmak gerekir

Yillar önce melo ve eboue transferlerini de ayni sekilde yani forma numaralarini yazarak duyurmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt