- 21 Ocak 2010
- 73.072
- 51.465
- 5.003
eğer dediği gibi olursa bu senenin en net duyumcusu diyebiliriz..RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm Birazdan Tolga resmi sözleşme KAP ardından Cavanda KAP Siteye giremiyorum ancak gidebildim K.bakmayin hadi gorusuruz...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eğer dediği gibi olursa bu senenin en net duyumcusu diyebiliriz..RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm Birazdan Tolga resmi sözleşme KAP ardından Cavanda KAP Siteye giremiyorum ancak gidebildim K.bakmayin hadi gorusuruz...
ts begenmedi bu ölmüs essegitrabzon neden yolluyorki bu cavandayı adamlar memnun degilmiydi
RASKOLNİKOV @Amacsz_adAmm Cavanda Galatasaray'a hayırlı olsun..
oha bu da mı gitmiş mitinge?Cavanda işini bitirdiği poz
![]()
Leiva geliyor demisti ama
iyi anlamda mı kötü anlamda mı
öNCELİKLE SELAMIN Aleyküm büyük Galatasarayın Büyük taraftarları 1 yıl sonra giriyorum siteye maksadım küfür etmeden zitadertçi olarak sizleri takip etmekti.Ama bu dursun denen kitapsız soysuz haysiyetsiz şerefsiz yüzünden yeter dedim.Öncelikle ben bu yönetiminde bu yönetimi bize musallat edenlerinde analarını saygıyla anıyor eğer şuan içimizde ise yozgatlı rumuzlu andut forum üyesininde anneciğine selamlarımı yolluyorum.
öNCELİKLE SELAMIN Aleyküm büyük Galatasarayın Büyük taraftarları 1 yıl sonra giriyorum siteye maksadım küfür etmeden zitadertçi olarak sizleri takip etmekti.Ama bu dursun denen kitapsız soysuz haysiyetsiz şerefsiz yüzünden yeter dedim.Öncelikle ben bu yönetiminde bu yönetimi bize musallat edenlerinde analarını saygıyla anıyor eğer şuan içimizde ise yozgatlı rumuzlu andut forum üyesininde anneciğine selamlarımı yolluyorum.
son dklarda attığı bilmem kaç tane golle,hakemin katlettiği 2 kasımpaşa ve gençlerbirliği maçıyla şampiyon olan fenerin hocasını abartmayalım bu kadar.Maç izlemeyi severim geçen sene Trabzon'un 8-10 maçını rahat izlemişimdir.
1- Cavanda'yı Ersun Hoca çizmişse takımda düşünmüyorsa Galatasaray'da ne işi var.
2- Cavanda'nın ismi cafcaflı bir de kalıbı adam boş. Çok küfür ederiz kendisine çok.
3- Trabzon'un başına devlet kuşu konmuştur 500 bin euro etmicek bonservisini eline vermeyi düşündükleri adamı bakalım kaça kakalıcaklar.