Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç izlemeyi severim geçen sene Trabzon'un 8-10 maçını rahat izlemişimdir.
1- Cavanda'yı Ersun Hoca çizmişse takımda düşünmüyorsa Galatasaray'da ne işi var.
2- Cavanda'nın ismi cafcaflı bir de kalıbı adam boş. Çok küfür ederiz kendisine çok.
3- Trabzon'un başına devlet kuşu konmuştur 500 bin euro etmicek bonservisini eline vermeyi düşündükleri adamı bakalım kaça kakalıcaklar.

Cavanda işini bitirdiği poz
bc93eb1577f25a478f262bd1da7b4015.jpg
oha bu da mı gitmiş mitinge?

yahu ünal aysal'ın gittiğini düşünebiliyor musunuz?

gitse bile ancak konuşmacı olarak giderdi , ne hallere düştük ey Allahım..

RASKOLNİKOV ‏@Amacsz_adAmm L.Leiva Meet Özbek dün akşam konuşmamızda Banka Teminatını hallettiklerini belirtmişti bugün kendisine ulaşamadım.İyi dilekleriniz için TSK

Sağ bek transferinin yapılıp yapılmayacağı belli değildi..O açıdan Cavandaya sevindim. Linnesle rekabete girer varsa linnesde bişeyler ortaya çıkar.. Biz yıllarca rekabetsiz oyuncu oynattığımız için oyuncular iyice yaydı.. Rekabetsiz Burak( Umut yedekliğe razıydı hep) Selçuk vs Form düşüklükleri hep bundan..

öNCELİKLE SELAMIN Aleyküm büyük Galatasarayın Büyük taraftarları 1 yıl sonra giriyorum siteye maksadım küfür etmeden zitadertçi olarak sizleri takip etmekti.Ama bu dursun denen kitapsız soysuz haysiyetsiz şerefsiz yüzünden yeter dedim.Öncelikle ben bu yönetiminde bu yönetimi bize musallat edenlerinde analarını saygıyla anıyor eğer şuan içimizde ise yozgatlı rumuzlu andut forum üyesininde anneciğine selamlarımı yolluyorum.

Takıma 50 tane sag bek alındı hala almaya devam edıyorlar lan saglam dos alın

öNCELİKLE SELAMIN Aleyküm büyük Galatasarayın Büyük taraftarları 1 yıl sonra giriyorum siteye maksadım küfür etmeden zitadertçi olarak sizleri takip etmekti.Ama bu dursun denen kitapsız soysuz haysiyetsiz şerefsiz yüzünden yeter dedim.Öncelikle ben bu yönetiminde bu yönetimi bize musallat edenlerinde analarını saygıyla anıyor eğer şuan içimizde ise yozgatlı rumuzlu andut forum üyesininde anneciğine selamlarımı yolluyorum.

Hgdiniz bugun ımza törenı sonrasında toplu küfür seansı düzenleyecegiz katılırsınız umarım

Saat 15:00'ı bekle kardeşim. Büyük bir küfür organizasyonumuz var. Seni de bekleriz.

Maç izlemeyi severim geçen sene Trabzon'un 8-10 maçını rahat izlemişimdir.
1- Cavanda'yı Ersun Hoca çizmişse takımda düşünmüyorsa Galatasaray'da ne işi var.
2- Cavanda'nın ismi cafcaflı bir de kalıbı adam boş. Çok küfür ederiz kendisine çok.
3- Trabzon'un başına devlet kuşu konmuştur 500 bin euro etmicek bonservisini eline vermeyi düşündükleri adamı bakalım kaça kakalıcaklar.
son dklarda attığı bilmem kaç tane golle,hakemin katlettiği 2 kasımpaşa ve gençlerbirliği maçıyla şampiyon olan fenerin hocasını abartmayalım bu kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt