Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.503
Gündemden uzağım da tolga cigerci kim forumdan birisi mi olay nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berlin'de 500bin euro (brüt) icin oynayan ve bize 3m bonservis ve 2m yillik ücret ile transfer olan 24 yasinda ki orta saha oyuncusu (defansif degil, box to box Dzemaili gibi)Gündemden uzağım da tolga cigerci kim forumdan birisi mi olay nedir
Galatasaray, forma sponsoru NEF ile 10 Ağustos Çarşamba günü sözleşme imzalayacağını açıkladı.
Chedjou Fransanin en iyisi değildi bunu bir kere bilelim.He Chedjou gibi.
Oynat bakalim Ramos'u bek'siz, stoper'siz, önlerinde Selcuk ve Bilal, görelim ne yapiyor Ramos. Ilginc ki Chedjou fransa dogru kadro planlamasi ile ligin en iyisiydi. He ama biz futbolu kesfettik ya, Chedjou kötü. Türkiye de iyi degilse kesin kötüdür. Tipki burda basarisiz olup yurt disinda kupalar kazanan hocalar gibi.
Yillik 3 milyondan 4 sene de bunlar saplar.
Mukemmel ya harika yonetiliyoruz.
Batiyoruz mu 10 sene men mi yiyoruz olsunda artik tasan sabir kendini gostersin.
Şu anda bir transfer haberi geldi
Hayırlı uğurlu olsun
eto'o mu?
Olympiakos teknik direktörlüğe Leonardo'yu getirmiş renktaş ondan bahsetmiştim.
5m 3 değil galiba.
Mesleği futbolcu olan birisine 2m.asgari! ücret ödüyoruz zaten şaşırmadım..futbol kulübü derneğinden çok yardım derneği gibiyiz..anadoluyu(cavanda,serdar) ve almanyadaki vatandaşlarımızı kalkındırma derneği..bir zamanlar barış özbek vardı tolga da onun gibi birisi sanırım.Berlin'de 500bin euro (brüt) icin oynayan ve bize 3m bonservis ve 2m yillik ücret ile transfer olan 24 yasinda ki orta saha oyuncusu (defansif degil, box to box Dzemaili gibi)
Gecmisi sakatliklar ile dolu.
Ne diyon sen ya? Fransas'nin Fotomac'i mi? Arkadas utanmiyormusun sallarken? Bilmiyorsan bilmiyorum de ama algi yaratma.Chedjou Fransanin en iyisi değildi bunu bir kere bilelim.
Fransanin bilmem fotomacı en iyiler arasına eklemesi Şampiyonluk sezonundan sonra onu en iyi yapmaz. Yanındaki rami sayesinde prim kazanmış ve evet kariyerinin en iyi sezonu geçirmiş olmuş olması onu iyi bir stoper yapmaz.
Ama dediğin gibi bukadar kötü gözükmesi etrafındaki yetersizliği de önemli faktör olsada kendi kademe anlayışı yok kadar az seviyede. Bir ramos kademe anlayışını biliyor en azından çünkü stoper. Chedjou önliberodan gelmiş olması ve kademe anlayışını alt yapı eğitim eksikliği olması onun suçu değil tabiki. Tek olumlu senin de bir çok üstünde durduğun konu arkadan ara sıra iyi oyun kura bilmesi de stoperden bunu şimdi öncelikli beklemiyorum.
Ve son olarak orda burda daha önce ne yapmışlığı değil ne yapıyor şimdi veya yapa bilire diye bakmak gerekir bence. Lille şampiyonluk senesinde yılın onbirine seçilmiş adam vay be. Eee öncesi ve sonrasında ne olmuş peki?
benim sitemim senin kaynak olarak kullandigin ali nace denen herifeHakkı doğru konus terbiyeni takın.
Galatasaray, forma sponsoru NEF ile 10 Ağustos Çarşamba günü sözleşme imzalayacağını açıkladı.