Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan saka gibi, 4-5 gün önce tam böyle olacagini yazmistim birde hakli cikariyorlar beni. Bu kadar capsiz isi bilmez adamlar bunlar iste.

CpVZ0vTWYAEDbtF.jpg

Leiva transferi iptal olduğunu duyan GS Taraftarı (Temsili)

giphy.gif

Son düzenleme:
Şu anda bir transfer haberi geldi

Hayırlı uğurlu olsun

He Chedjou gibi.

Oynat bakalim Ramos'u bek'siz, stoper'siz, önlerinde Selcuk ve Bilal, görelim ne yapiyor Ramos. Ilginc ki Chedjou fransa dogru kadro planlamasi ile ligin en iyisiydi. He ama biz futbolu kesfettik ya, Chedjou kötü. Türkiye de iyi degilse kesin kötüdür. Tipki burda basarisiz olup yurt disinda kupalar kazanan hocalar gibi.
Chedjou Fransanin en iyisi değildi bunu bir kere bilelim.
Fransanin bilmem fotomacı en iyiler arasına eklemesi Şampiyonluk sezonundan sonra onu en iyi yapmaz. Yanındaki rami sayesinde prim kazanmış ve evet kariyerinin en iyi sezonu geçirmiş olmuş olması onu iyi bir stoper yapmaz.

Ama dediğin gibi bukadar kötü gözükmesi etrafındaki yetersizliği de önemli faktör olsada kendi kademe anlayışı yok kadar az seviyede. Bir ramos kademe anlayışını biliyor en azından çünkü stoper. Chedjou önliberodan gelmiş olması ve kademe anlayışını alt yapı eğitim eksikliği olması onun suçu değil tabiki. Tek olumlu senin de bir çok üstünde durduğun konu arkadan ara sıra iyi oyun kura bilmesi de stoperden bunu şimdi öncelikli beklemiyorum.

Ve son olarak orda burda daha önce ne yapmışlığı değil ne yapıyor şimdi veya yapa bilire diye bakmak gerekir bence. Lille şampiyonluk senesinde yılın onbirine seçilmiş adam vay be. Eee öncesi ve sonrasında ne olmuş peki?

Özbek Brothers (Temsili)

Bunlardan üst düzey transfer bekliyoruz....

giphy.gif

Son düzenleme:
Berlin'de 500bin euro (brüt) icin oynayan ve bize 3m bonservis ve 2m yillik ücret ile transfer olan 24 yasinda ki orta saha oyuncusu (defansif degil, box to box Dzemaili gibi)
Gecmisi sakatliklar ile dolu.
Mesleği futbolcu olan birisine 2m.asgari! ücret ödüyoruz zaten şaşırmadım..futbol kulübü derneğinden çok yardım derneği gibiyiz..anadoluyu(cavanda,serdar) ve almanyadaki vatandaşlarımızı kalkındırma derneği..bir zamanlar barış özbek vardı tolga da onun gibi birisi sanırım.

Chedjou Fransanin en iyisi değildi bunu bir kere bilelim.
Fransanin bilmem fotomacı en iyiler arasına eklemesi Şampiyonluk sezonundan sonra onu en iyi yapmaz. Yanındaki rami sayesinde prim kazanmış ve evet kariyerinin en iyi sezonu geçirmiş olmuş olması onu iyi bir stoper yapmaz.

Ama dediğin gibi bukadar kötü gözükmesi etrafındaki yetersizliği de önemli faktör olsada kendi kademe anlayışı yok kadar az seviyede. Bir ramos kademe anlayışını biliyor en azından çünkü stoper. Chedjou önliberodan gelmiş olması ve kademe anlayışını alt yapı eğitim eksikliği olması onun suçu değil tabiki. Tek olumlu senin de bir çok üstünde durduğun konu arkadan ara sıra iyi oyun kura bilmesi de stoperden bunu şimdi öncelikli beklemiyorum.

Ve son olarak orda burda daha önce ne yapmışlığı değil ne yapıyor şimdi veya yapa bilire diye bakmak gerekir bence. Lille şampiyonluk senesinde yılın onbirine seçilmiş adam vay be. Eee öncesi ve sonrasında ne olmuş peki?
Ne diyon sen ya? Fransas'nin Fotomac'i mi? Arkadas utanmiyormusun sallarken? Bilmiyorsan bilmiyorum de ama algi yaratma.

Bir de ben Lille maclarinin hic birini kacirmam yillardir, fransada ilk destekledigim takimdir. Bana cikip Rami'yi mi anlatiyon? Chedjou mu Rami'nin sayesinde ön plana cikmis? Buna Lille traftari bi tarafiyla güler kusura bakmayacaksin.

Ayrica en iyi 11 degil, net direk olarak en iyi stoper secildi kendisi, Thiago Silva'nin önünde.

Ramos'a gelince: Ramos da tonlarca hata yapiyor, ama hatasiz kul olmaz elbette. Artilarini da görmekte fayda var. Sürekli eksilerinden bahsedersen artilarini ignore etmis olursunuz ki Chedjou dedigin gibi sadece arkadan oyun kurmuyor.

Ne inatci tiplersiniz arkadas: Asil siz hakli cikacam diye palavralar sIkIyorsunuz. Fransa nin fotomaci, he he.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt