Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@BerGS_10

Şahsi kanaatim de Leiva gelmek istemese gelmiyorum der kestirip atardı, demek ki gelmek istiyor ama birseyler var tam oturmayan kafasında

Adam hakli beyler

tumblr_n3mc0oSZSZ1qe1rv9o1_500.gif

Melo'yu sallıyorlar bence. Hoca özellikle hızlı oyuncu istiyor orta sahaya. İlgilendiğimiz ve vazgeçtiğimiz oyunculardan belli. Zaten ihtiyacımız olan oyuncu da tam olarak Leiva veya Diarra.

Nazifoğlu orta sahaya oyuncu aldık Leiva olursa olur diye mi konuştu ? Yani teklifi kabul etse bile yönetimle görüşüp almayabiliriz diye

eğer olursa benim kadrom budur

Muslera

Linnes(cavanda) denayer(ched) serdar Carole

tolga ciğerci leiva

sinan sneijder Bruma (podolski)

Derdiyok

Joseph Musker ‏@Musker_LFC 3 dk.3 dakika önce
Galatasary are trying to sign Lucas Leiva, fee of around £4m.

O kadar para saçtılar şuna da biraz saçıp alalım pleseaaaaaaaaaa :D Hadi leivaaaa hadi oğlum gel şu takıma :D Kamonnnnnnnnn

Son düzenleme:
Olum Melo diyince akan sular durur

Eğer Leiva filan gelmeyecekse dönsün zalım

Önlibero alıcaz da leiva işi zor sıkıntıda ben düşük profilli bir scout transferi bekliyorum

Takımın boy ortalaması çok kısa değil mi?

Chedj marsilya söylentileride var.

Cavanda Denayer Serdar Carole
bruma selçuk leiva sneijder podolski.

Hepsi göz önüne alındıgında felaket bi defansif anlamda duran top sorunumuz olacak.Veya olacak demeyelim, devam edecek diyelim.Bu takım duran toptan gol yemeye devam eder.

Joseph Musker ‏@Musker_LFC 3 dk.3 dakika önce
Galatasary are trying to sign Lucas Leiva, fee of around £4m.

O kadar para saçtılar şuna da biraz saçıp alalım pleseaaaaaaaaaa :D Hadi leivaaaa hadi oğlum gel şu takıma :D
sorun para değil liverpool tamamdı olay leivanın kendisinde karısı olabilir cidden

Takımın kanat ve bek oyuncularını düşününce BMW gibi dinamik bir kadromuz olduğunu söyleyebiliriz.

Ama önemli bir şey eksik , orta saha ..

22jx9_zpsf7dc3c22.jpg

ZF şanzıman olmayan BMW olur mu?

Takımın boy ortalaması çok kısa değil mi?

Chedj marsilya söylentileride var.

Cavanda Denayer Serdar Carole
bruma selçuk leiva sneijder podolski.

Hepsi göz önüne alındıgında felaket bi defansif anlamda duran top sorunumuz olacak.Veya olacak demeyelim, devam edecek diyelim.Bu takım duran toptan gol yemeye devam eder.
blastoise ve charizard gelirse defansa iyi olur

transferi için olumlu ya da olumsuz bir dönüş olmadı ne yazık ki. daha önce de dediğim gibi galatasaray tarafı üzerine düşeni yaptı. sürpriz bir durum olmaz ise bu noktadan itibaren alternatiflere yönelinecek.
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
yildiz.png
(quakerboy - 9 ağustos 2016 10:00)
​

bu adamda biliyor yav twitter kekolarından ziyade ilk bunun yazdıklarına bakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt