Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ingilizler Nazifogluna göre konusuyor, dikkatinize.

Ya bende işte bu olayı anlamıyorum nazifoğlu imzalaya gelecek ya da öyle bir şey demedi sadece ek 1 gün süre istedi hatta vazgeçebiliriz bile dedi tam tersi liverpool basını da bunun zıttını yazıyor yani adamlara yakın olan nazifoğlu degil ki diplerin de Leiva var :D

Sağ bek mevkii için şu an; sabri, lines, cavanda, salih, tarık ve semih olmak üzere altı futbolcu var. Önlibero için birtane futbolcu yok. Kadro planlamamız müthiş.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türk ay yıldız senin düşmanın ise bilmem de benim düşmanım olamaz. Demirören gibi kişiler de asla ay yıldızın önüne geçemez geçmemeli hiç bir Ay yıldız sevdası taşıyan bir insan için. Ayrıca hatırlamak da fayda var. Terk eden o değil di bizi.
Antrenmanda iken bizde şerefsizce kovuldu. Ama siz hö hö hö iyi yapmış böyülk boşkanımız dersiniz ancak zaten yine ve tekrardan. Hadi şimdi masalar dinlemeye devam ediniz.

Terim degil de ne bilim Hamza ya da Denizli o dönem basimizda olsa ve terk edip gitse muhtemelen de siz Terim severler demediginizi birakmazdiniz adamlara.

Bizdeyken birileri istedi diye imza atmam diyen adam ama gitti baska birileri istedi diye Milli takima imza atti.

Sacmalamayip algi yaratmaya gerek yok Ömer. Burda gecenlerde City'de harcadigi rakmlari ortaya cikaran biri vardi ve bu rakamlar rakibinin kullandigi rakamlar ve alti hatta. Simdi harcanan paralari dahi harcamadi ama hala konusuluyor cok para harcadi diye. Oysa ki takim'i sampiyon yapti adam. Terim bakalim BPL'de kümde kalir mi o bile süpheli. Ayak bile basamiyor baska liglere.

CL de birsey yapamiyor dedigin takim her sene bi Bayern bi Real ile karsilasiyordu. Eleme sansin 50% belki 49%

Bayern ile Real ile diyorsun da adam Real'İn bile 3-5 katı para harcayarak başaramadı bunu. Aynı takımları Mourinho Inter'de daha az harcayarak hacamat ediyordu mesela. Ferguson O'Shea ile kupa alıyordu.

Terim mükemmel hoca demiyorum zaten. Mancini'nin o liglere gitmesi de çok başarılı adam olmasından değil bence. Inter'in 3 sene bomboş ligde at koşturmasından kaynaklı algı. Başka bir başarısı yok. Terim'in Galatasaray'ı nereden alıp UEFA kupasına götürdüğünü Süper Kupa'yı almasını unutuyorsunuz. Mancini böyle bir başarının yanından geçemez :)

Terim degil de ne bilim Hamza ya da Denizli o dönem basimizda olsa ve terk edip gitse muhtemelen de siz Terim severler demediginizi birakmazdiniz adamlara.

Bizdeyken birileri istedi diye imza atmam diyen adam ama gitti baska birileri istedi diye Milli takima imza atti.
Milli takıma imza atmadı bizdeyken. Neyse sizler baya oyuna geldiniz zaten ve çok basit şekilde bence beyniniz de yıkandı aysal beyefendi tarafından.
Ben denizli diyeceğim sizde Antep diyeceksiniz.

Ayrıca ne terim nede aysal için burda sizlerle tartışmak istemiyorum.

sergene bilerek cezami verdiniz bi kac gün icin.
transferler gerceklesiyor :asd22:

fotocdncube.gazetevatan.com-.-vatanmediafile-.-Sampiyon620x350-.-2016-.-05-.-22-.-fenerbahce-de-mancini-sesleri-2175668.Jpeg.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt