Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat Dindar bugün karısının da istabula gelmek istediğini söylemişti kloop da izin verdiğine göre yarın güzel gelişmeler yaşanır bizim adımıza :D

Bunu anlayacak futbol zekasına sahip kişi sayılı bu forumda. Allahın denyosunu Fatih hoca ile kıyaslıyor cahil herifler.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim'i filan savunmak istemem gerçekten. Zira bana da çok antipatik geliyor artık ama isimleri değiştirsek başarılar aynı kalsak insanlar Terim'i yerin dibine sokardı, Mancini'ye tapardı.

Hakan seni biliyoruz diye konuşma. Yani forumda bu takıntıların konusunda bile saana laf etmeyen adama gereksiz cümleler kuruyorsun. Mancini ile Terim'in başardıkları kıyaslanamaz. Yani bu o kadar net. Kupaysa kupa, harcanan paraysa o da ortada. Sırf yabancı, adı mancini diye savunmaya gerek yok.

Adamın adı Leiva ama büyük ihtimal kupa maçlarında A spor da ve ATV de bol bol duyacağımız Levye kelimesine şimdiden alışalım :D

Kadere inanırım, olacak olacak..

P151025-038-Liverpool_Southampton-600x418.jpg

Bu Madrid nasıl bu kadar hücumu olmasına rağmen ileride etkili basıyor?

Biz neden yapamıyoruz. Adınızın real madrid mi olmasi gerekiyor

Hayır. Bilici beğeniyorum ve bjk in şampiyonluğunu bile onun hesabına yazıyorum açıkçası.
Bilic tam tersine underrated hoca.

Fatih Terim in hatalarını yazarım da okadar zamanım yok ; )

Fatih terimin çok hatası oldu ama sonuç olarak bizim kulüpte ki başarısı inanılmaz bir seviyede ve bu başarıyı kolay kolay başka hoca kolay kolay mat edemez.

Zamanının bol olduğu bir gün ses ver. o hataları bir terimciden öğrenmek istiyorum.

Bu arada bilic konusundaki mesajına tekrar bakacağım birazdan. :)

An itibariyle Liverpoollu arkadaşım da doğruladı Leivayı.

Onur: Hey John
John: hey bro
O: Leiva?
J: Yes. Congrats
O: thanks. good night
J: goos night

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt