Hamza Talip Ekşi
Sarı Üye
- 31 Temmuz 2009
- 668
- 0
- 1.286
Tek bir adam bunu sağlayamaz bariz bir taktik yetenek var
Sağlayabilir.Melo formdayken nasıl fark yarattıysa bizim için modricte madrid için yaratıyor o farkı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek bir adam bunu sağlayamaz bariz bir taktik yetenek var
Bizim de geçen sene izlediğimiz linnes böyle biri değil .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Linnes benim debeklediğimin altında gerçekten. Ama Cavanda yeni Dany ya da Donk olabilir.
Cavanda aldığı senelik ücret çok dusuk, bonservisi de dusuk. Ben iyi oynayacağını dusunuyorum eğer ki dediğin gibi tutmazsa elden çıkarmak kolay.Linnes benim debeklediğimin altında gerçekten. Ama Cavanda yeni Dany ya da Donk olabilir.
Ali Naci Küçük: "Gökhan İnler maç eksiği, Schweinsteiger evliliği sonrasındaki yaşamı, Diarra ise yıllık 5 milyon euro ve 'Cezamı ödeyin' talebi nedeniyle listede yok."
Bence önyargılısın, objektif olsan; Cavanda ya yeni Donk, dany ya da eboue olabilir demen daha mantıklı olurdu . Bence en kötü cavanda bizdeki en iyi linnes'ten daha iyidir .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leiva + Denayer + Forvet ???
Schweinsteiger'in evlilik sonrasindaki yasami mi?
Adam daha evleneli 1 ay bile olmadi yahu![]()
Ben halen beğenmiyorumUlan bu forumda Leiva 'yı doğru düzgün kimse begenmiyordu simdi göklere cikarilmis
Ali Naci aralarında yatıyor herhalde.
Önyargılı değilim de böyle savruk oyuncuların genelde pek tutmadığını gördüm hep. İşte Eboue bile 2. sezondan itibaren garip garip hareketlere girişmişti. Disiplinli oyuncuları tercih ediyorum. Linnes bana göre Cavanda'dan kötü değil.
Ama umarım Cavanda dediğiniz kadar iyi çıkar da yanılan ben olurum. Keşke o kanadı komple kapatan bek çıksa adam.
ulan ne güldüm bee Allah da seni güldürsünAli Naci aralarında yatıyor herhalde.

Kaynak?Leiva yarın açıklanıyor....