Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leiva ve denayer gelirse çok iyi bir takım oluruz, ancak kazmalari elden çıkarmak gerek. Umut, Tarık, olcan, dzemali, chedjou, Salih gitmeli bir an önce

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes benim debeklediğimin altında gerçekten. Ama Cavanda yeni Dany ya da Donk olabilir.

Bence önyargılısın, objektif olsan; Cavanda ya yeni Donk, dany ya da eboue olabilir demen daha mantıklı olurdu . Bence en kötü cavanda bizdeki en iyi linnes'ten daha iyidir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linnes benim debeklediğimin altında gerçekten. Ama Cavanda yeni Dany ya da Donk olabilir.
Cavanda aldığı senelik ücret çok dusuk, bonservisi de dusuk. Ben iyi oynayacağını dusunuyorum eğer ki dediğin gibi tutmazsa elden çıkarmak kolay.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali Naci Küçük: "Gökhan İnler maç eksiği, Schweinsteiger evliliği sonrasındaki yaşamı, Diarra ise yıllık 5 milyon euro ve 'Cezamı ödeyin' talebi nedeniyle listede yok."

Schweinsteiger'in evlilik sonrasindaki yasami mi?

Adam daha evleneli 1 ay bile olmadi yahu :D

Bence önyargılısın, objektif olsan; Cavanda ya yeni Donk, dany ya da eboue olabilir demen daha mantıklı olurdu . Bence en kötü cavanda bizdeki en iyi linnes'ten daha iyidir .

Önyargılı değilim de böyle savruk oyuncuların genelde pek tutmadığını gördüm hep. İşte Eboue bile 2. sezondan itibaren garip garip hareketlere girişmişti. Disiplinli oyuncuları tercih ediyorum. Linnes bana göre Cavanda'dan kötü değil.

Ama umarım Cavanda dediğiniz kadar iyi çıkar da yanılan ben olurum. Keşke o kanadı komple kapatan bek çıksa adam.

Millet kurtarıcı gözüyle bakıyo ama Leiva öyle aman aman bi topçu değil bu arada.Melo gibi Lass gibi dominant değil gelirse iş yapar mı yapar ama bu kadar beklentiyi yukarı çekmeyin

Önyargılı değilim de böyle savruk oyuncuların genelde pek tutmadığını gördüm hep. İşte Eboue bile 2. sezondan itibaren garip garip hareketlere girişmişti. Disiplinli oyuncuları tercih ediyorum. Linnes bana göre Cavanda'dan kötü değil.

Ama umarım Cavanda dediğiniz kadar iyi çıkar da yanılan ben olurum. Keşke o kanadı komple kapatan bek çıksa adam.

Ömer kardeşim ben de çok müthiş transfer demiyorum zaten . Hem Özbek hem maliyet hem de eldeki sağ bekleri düşününce olumlu yaptıkları nadir şeylerden görüyorum , yoksa harikalar yaratır demiyorum ben de. Bakalım umarım disiplin sorununu yener de yeni bir eboue izleriz .

Bir Almana hele de Bastian kalitesinde bir Almana özel hayat üzerinden vurmak da tam Ali Nacilik iş olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt