Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoglu iyi demiştik o da nefretimi kazandı.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas Leiva gibi top çalmada kariyer yapan birine çok ihtiyacımız var.

Önde pır pır çok adam var. Dengesiz yakaladığımız an kabus gibi çökeriz rakiplere.

Bruma-Sinan-Podolski-Eren hepsi de top tekniği olan adamlar.

Lucas'ın bir diğer artısı da pas hızı ve zamanlaması. Kısa pasları yüksek yüzde ile ve çok çabuk atabiliyor. Yaratıcı değil belki ama o işi yapacak adam çok bizim takımda.

Denayer ise bonservisi ile gelecekse gelsin. Şu an tam olarak bizim seviyemizde değil kendisi. Ama yaşı genç.

Sinan Gümüş-1994
Armindo Bruma-1994
Jason Denayer-1995

Tolga Ciğerci-1992
Emrah Başsan-1992
Lionel Carole-1991
Semih Kaya-1991
Serdar Aziz-1990

Tutarsa bu hat bizi 5-6 yıl götürür etrafına 1-2 yıldız, 2-3 tane de takım oyuncusu süslersen.
Denayer bizim seviyemizde degil, Semih bizim seviyemizde öyle mi :D

Denayer gecen sezon oynadigi maclarda en cok top kapan stoper oyuncumuz bu arada.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Galatasaray baskani transfer hakkinda bilgi veremem diyor sen o koltukta kukla misin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu erdem timur Galatasaraylıymış alsa yönetime dursun çok iş yapar

Emlakçı adama daha çok soru geldi lan. Biliyorlar bu dalkavuğa soru sorulmayacağını, hiç soru sormuyor spor yazarları

Evren lucasi sordu

dursunun bir şeyden haberi yok esas başkan Mehmet Özbek gidip ona sormak lazım

Capsiz hic bi soruyu cevaplayamiyor

Adam ayak üstü Evreni azarladı ve sorulan soruların hiçbirine cevap vermedi. Hepsine benim bir bilgim yok dedi. Bu bir ders olmalı. Ömrümüz boyunca unun kadar şerefsiz bir başkan görmeyeceğiz

Rahatladım yerinde. Banlayın gardaşlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
yemin ederim nef imza töreninde utandım...

Adam onu cevaplamam bunu cevaplamam dedi...2 kelimeyi zar zor bir araya getirdi duraksamadan konustuğu tek kısım cevaplamam kelimesiydi...

Ünal Aysalın tırnağı etmez isterse messiyi alsın ... Yüzünü yıkamış gelmiş... tek farkı oydu yağ oranı daha azdı bugün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt