Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dzemaili gidiyormuş mutlaka 1 orta saha alırlar ama alacakları oyuncu profili önemli. 2 güne basına düşer zaten isimler

Leiva ile oyaladilar bizi simdi bahaneler uretiyolar yersen. Ulan bi umut dedim kafalarina saksi flan duserde belki mantikl bise yaparlar diye yine yok arkadas bunlardan bi cacik olmaz . diarra ,m'vila flan gecin abi bos hayaller bunlar . nazifoglu dun bonservisi olmayan oyuncular kaliteli oyuncular degil dedi ya orda bitti benim icin ulan 2 tane 11 cikarirsin bonservisi olmayan oyunculardan

komisyonu olmayan topçular kaliteli olmuyor demeliydi daha uygun olurdu.

Levent Nazifoğlu: "Sabri ile Selçuk konusunda operasyon yapacağımız iddiaları kesinlikle doğru değil." (NTV Spor)

Bari Delaney'i alsınlar ?

Takımı 4 m euroya bırakıyormuş ya zaten.

Ya bu diarra da 10 milyonu kendi ödesin arkadaş , ne kadar saçma hangi klüp senin cezanın hepsini verir ; saf mıdır nedir. İmza parası al 3 milyon , imzala yıllık 3 milyon gel işte . Neyse alacakları adamdan pek umutlu değilim ama dzemali kesin gittiği için bir tane alacakları kesinleşti orta sahanın, bu da bir ümittir .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evren Göz ‏@evrengoz Diarra, en başından beri Riekerink'in listesinin ilk sırasında. Yönetim, oyuncunun 10 M Euro'luk ceza olayını kendisinin çözmesini istiyor.

Bunlar Tolga' ya o kadar parayı gömdüğüne göre ilk 11 olacak. DMC için daha düşük bir adam alır bunlar, Tolga' ya verilen paradan belliydi almayacakları

Diarranın 3 yıllık maliyeti 20 milyon euro ondan kimse almıyor yoksa 10 takım sırada bekler.

2 haftada Diarra diye oyalarlar.

@evrengoz

Jason Denayer için Manchester City ile görüşmeler olumlu gidiyor. Denayer, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.

Once chedjou'yu satin sonra denayer'i kiralayin.

Beter olun arkadaslar. 2 aydir Leiva'yi alamayan yönetim sizi uyuttu, simdi is catlayinca Diarra haberini servis etmeye basladilar, yine inaniyorsunuz.

Tek sözle, beter olun hakediyorsunuz, kusura bakmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt