GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 299

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
642,8K
Sayfa
299/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
‪#‎TRANSFER‬ | Jason Denayer, Arsenal'ın teklifini Galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek reddetti.Diyorlar.

Ön Libero transferini biraktim yarin alacagimiz kupayi nereye koyacagiz onu düsünmeye basladim Allahim müzede calisan iscilere kolaylik versin.

Profesyonel futbolcu Buğra Temel'in Kulübümüze kesin transferi ile Şirketimize KDV dahil 400.000.-EUR sözleşme fesih bedeli ödenmesi karşılığında,Erkan Zengin'in,Eskişehirspor Kulübü'ne transfer edilmesi konusunda taraflar arasında anlaşma sağlanmıştır.
Ayrıca;

Profesyonel futbolcumuz Erkan Zengin 2015/16 sezonu için 150.000.-EUR ile 2016/17 sezonu için 500.000.-EUR olmak üzere, Şirketimizden alacağı olan toplam 650.000.-EUR alacağından vazgeçmiştir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla

gEmRUHff_400x400.jpg

Gercekleri yazmak suc mu

Bu yönetimden bir yol olmayacağını ben , sen ve birçok kişi biliyor zaten, dediğim gibi iyimser olmanın fazlası Nasıl seni rahatsız ediyorsa olumsuz olmanın fazlası da başkalarını rahatsız eder. Her şeyin fazlası zarar derler, sana yanlış söylüyorsun demedim zaten ama sen biraz gıcıklığına aynı şeyleri yazmaya başladın o yüzden uyarmaya gereği duydum. Son yirmi mesajının çoğu kelimesine kadar aynı, bu da biraz gıcıklık olsun diye yazdığın anlamını gösteriyor. Yaz da farklı düşünceler ile yaz, yani senle farklı bir görüşümüz yok zaten de biraz birilerine zıt gittiğin için tam tersi olmaya çalıştığını görüyorum. Boşver , almazlarsa da Canları cehenneme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gercekleri yazmak suc mu

Gerçek değil ki ama. Transferi kapattık yazdığından bu yana en azından Cavanda geldi ekstradan :) Yine kapattık diyorsun ama 1 ya da 2 oyuncu geleceği apaçık. Yani Sergen'e biraz kızgınım ama en azından nöbete heyean getiriyor. Kendini kaptırmadığın sürece haberleri takip etmek de bu işin keyfi. Kesin aldık, duyum aldım demiyor zaten çocuk.

Bu yönetimden bir yol olmayacağını ben , sen ve birçok kişi biliyor zaten, dediğim gibi iyimser olmanın fazlası Nasıl seni rahatsız ediyorsa olumsuz olmanın fazlası da başkalarını rahatsız eder. Her şeyin fazlası zarar derler, sana yanlış söylüyorsun demedim zaten ama sen biraz gıcıklığına aynı şeyleri yazmaya başladın o yüzden uyarmaya gereği duydum. Son yirmi mesajının çoğu kelimesine kadar aynı, bu da biraz gıcıklık olsun diye yazdığın anlamını gösteriyor. Yaz da farklı düşünceler ile yaz, yani senle farklı bir görüşümüz yok zaten de biraz birilerine zıt gittiğin için tam tersi olmaya çalıştığını görüyorum. Boşver , almazlarsa da Canları cehenneme.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son 20 mesajimi bir incele istersen

Bu 20 mesajin icinde ön libero transferinin sampiyonluk icin önemli oldugunu da okursun,yonetimin beceriksiz oldugunu da okursun

Rahatsiz oluyorsan engellersin bu kadar basit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri