#TRANSFER | Jason Denayer, Arsenal'ın teklifini Galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek reddetti.Diyorlar.
#TRANSFER | Jason Denayer, Arsenal'ın teklifini Galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek reddetti.Diyorlar.
Adam var adam
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
lan kim uyduruyor bunları , imkansız birşey bunu reddetmesi.#TRANSFER | Jason Denayer, Arsenal'ın teklifini Galatasaray'da oynamak istiyorum diyerek reddetti.Diyorlar.
Arda , Sergen çok Polyana olduğu için ne kadar itici oluyorsa ; senin de 3 mesajının 2'sinin insanların içini karartmak olması da o kadar itici. Ya almazsalar almazlar ki yönetimden beklenir , ikide bir yazmana gerek yok. 1 defa yazman yeterli.
Sent from my iPhone using Tapatalk
lan kim uyduruyor bunları , imkansız birşey bunu reddetmesi.
Gercekleri yazmak suc mu
Gercekleri yazmak suc mu
Bizde banko ilk 11 olabilme şansı var,arsenal gibi bir klupte biraz zor olurdu.
Cavanda hani süper çıkmıştı haberlere göre fişşek gibi diyordu.linnes mide rahatsızı cavanda hazır değilmiş Bipspora göre.
ben sanmıyorum epl'de oynama şansını reddeceğini , bence yollamayacaklar ve kadroda yedek de olsa şans bulacak.Bizde banko ilk 11 olabilme şansı var,arsenal gibi bir klupte biraz zor olurdu.
Niye?
Wenger genc oyuncular ile calismayi seven bir teknik direktör. Bal gibi de oynatir.
Cavanda hani süper çıkmıştı haberlere göre fişşek gibi diyordu.
ben sanmıyorum epl'de oynama şansını reddeceğini , bence yollamayacaklar ve kadroda yedek de olsa şans bulacak.
dileğim bize geri dönmesi elbette.
Bu yönetimden bir yol olmayacağını ben , sen ve birçok kişi biliyor zaten, dediğim gibi iyimser olmanın fazlası Nasıl seni rahatsız ediyorsa olumsuz olmanın fazlası da başkalarını rahatsız eder. Her şeyin fazlası zarar derler, sana yanlış söylüyorsun demedim zaten ama sen biraz gıcıklığına aynı şeyleri yazmaya başladın o yüzden uyarmaya gereği duydum. Son yirmi mesajının çoğu kelimesine kadar aynı, bu da biraz gıcıklık olsun diye yazdığın anlamını gösteriyor. Yaz da farklı düşünceler ile yaz, yani senle farklı bir görüşümüz yok zaten de biraz birilerine zıt gittiğin için tam tersi olmaya çalıştığını görüyorum. Boşver , almazlarsa da Canları cehenneme.
Sent from my iPhone using Tapatalk