GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 335

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
643,8K
Sayfa
335/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 tane üst düzey oyuncu lazım ama düşündüğüm kalitede transfer yapabileceklerini hiç sanmıyorum denayer-akpro ikilisine de tav olmak zorunda kalacağız

Podolski ile ilgili kafamda şüpheler var. Kanatta oynarken de bir kanat çok hızlı diğeri yavaş kalıyor. Poldi çift forvetli oyunda yardımcı fırvet olur bence. Ne tam bir kanat oyuncusu ne de santrafor. Adam forvet :(
Aslinda 2. forvet oyuncusudur kendisi. Ama artik cogu takimlar tek santraforla oynadigi icin Arsenal doneminden beri forvette sol acik oynuyor. Bizde de genelde sag acik ta. Yani tek adam olarak santrafor da yetersiz benim gozumde ama bizde 2 forvet ile oynamiyoruz o yuzden suanki kadro yapisi Sinan i yedege goturur. Tabiki diger oyuncular sakat degilse ve formdaysa.

Enaz bi ön-libero daha alacaklar ve ched i isteyen kulüpler var para ediyo maaşı yüksük diye gönderecekler Dena yedi kiralayacaklar hem maaşı düşük hem kırası
Yani bi ön-libero bide Dena yer garanti gibi forveti bilmem
Tolganın yuksek maaşı dzemaili güdecek dye yanı yedek kalabılır dzemaili se yedek kalacaktı o maaşla
oyuzden beklentim ched dzemaılı out
Denayer dos ın
Ama bı de forvet lazımdı

Nazifoglu 1 veya 2 oyuncu alacagiz demisti

Önlibero kesin alacaklar da, ilk 11 icin mi yoksa tolga'ya alternatif genc oyuncu mu gorecegiz

Chedjou satilirsa denayer kiralanir satilmazsa stoper alinmaz, serdar hakan ikilisi oynar

Podolski'nin durumu ciddi ise forvet alirlar, ciddi degilse forvete transferi unutun, 4m verdiler eren icin

en acil transfer defansif orta saha, 2 30 yas üstü oyuncuyla nereye kadar.

forvet eren idare eder türkiye ligiinde atar gollerini simdi bi mactan hemen kesip atmayalim.
bende isterdim daha üst seviyede bi golcü ama bu maca göre yorum olmaz.

dedigim gibi en önemlisi yirtici bi orta saha !!!

Son düzenleme:
mali durum ortada ama ched satıp denayer gelse ortasahaya bir libero gelirse düzeliriz bazılarınında alışma süreci forvetde dicem ama yonetin bir defans bır libero alsın bunada şükür derim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt