Sertan Doğan
10 Numara!
DünKÜ maçta Carole,Balta,Bruma ve Sino iyiydi.Diğerleri çok kötüydü.Linnes zaman zaman iyi zaman zaman kötüydü.
Şükür akıllı biri çıktı.6 aydır yazıp duruyoruzşunu anlatamıyoruz.dzemaili çöp dedik selçuğun yerine kadrolarına yazanlarla doluydu burası.chedjou leş dedik ha keza chedjou cular vardı.linnes in defansı ii değil diye yırtındık 6 aydır yeni yeni millet linnes ii değil demeye başladı.ve 6 aydır denayer kötü stoper diyoruz gelip batırınca anlayacak millet denayer le olmuyor diye herhalde.geçen sene bu takım chedjou denayer varken kamyon dolusu gol yedi yaw.denayer topu kapınca eli ayağına dolaşıyor artı hala rakibi nerde karşılıyacağını bilmiyor.hala denayer demenin ne mantığı var ki.bu adam kötü stoper.milli takımda da çok kötü maçlar çıkardı en son.yani sırf hızlı diye alacaksak bu adamı gidelim bir 100 metreci alalım olsun bitsin madem sadece hızına bakıp alınacaksa.
Keşke beceriksiz başkanımız yanlış saatin bile günde 2 kere doğruyu göstermesi gibi şu 2 transferi yanlışlıkla da olsa yapsa.Ağustos14Jan Olde Riekerinkuçakta başkan dursun aydın özbek ile yaptığı toplantıda şampiyonluk için bir stoper ve bir ön liberoya ihtiyacı olduğunu söylemiştir.Quakerboy | 14 Ağustos 2016 12:29
Balta nin bana defansta ne yaptigini bi hatirlatsana, mesela hangi pozisyon top fln kesti.DünKÜ maçta Carole,Balta,Bruma ve Sino iyiydi.Diğerleri çok kötüydü.Linnes zaman zaman iyi zaman zaman kötüydü.
Süpriz oldu bize evet ama kötü anlamda. Bir klüp mali anlamda ne kadar kötü yönetilir bunu gördük.hahah tolga ciğerci sizin için sürpriz olmustur diyor ne yaptıda bizi sasırttı bu adam.. artık adam geldi ön yargılı davranmayayım diyorumda iyice oyuncudan soğutuyor çapsızlar..
Balta nin bana defansta ne yaptigini bi hatirlatsana, mesela hangi pozisyon top fln kesti.
Begenmediginiz Chedjou en fazla top kapan defans oyuncusu oldu dün 90 dk icinde.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
1 versinler öp başına koy ne 3 ünden?Bence Chedjou'yu Marsilya istiyorsa 3-5 ne veriyorlarsa satıp gönderelim.
Olmuyor Chedjou ile. Ben hiç beğenmedim. İlk geldiği sezon bile Kadıköy'de yaptırdığı penaltı aklınızdadır ?
O maçta Fenerbahçe gol atamayacakken adamlara gel gol at diye penaltı yaptırdı.
Dün maçta çok kötüydü. Konsantrasyon eksikliği olmaz, olamaz. Hele ki stoperde.
Kendi kalesine attığı gol dışında da yine defansta aksadı, çok rahat geçildi.
Ayrıca yandan gelen toplarda çok etkisiz. Serdar bu kadar kötü oynamaz ?
Levent Nazifoğlu ön libero ihtiyacımız yok oraya Tolga Ciğerci'yi aldık demiş ?
LeventNAZİFOĞLU:
"Dzemaili'nin gitme ihtimali var.
Bizim ön liberoda bir problemimiz yok.
Tolga var ama alternatif bir oyuncu düşünüyoruz.
Denayer konusunda henüz bir sonuç yok, ancak her şey olumlu ilerliyor."
Bu seneden de birşey beklemeyelim bence.
Güzel oyaladılar bizi
Bony alıcaz diyip Eren
Leiva alıcaz diyip Tolga
Hem de hak etmedikleri maaşlar ve bonservis ücretleri ile
Galatasaray'ın parası keriz cebini doldurmayan yemeyen başkan keriz misali ceplerini doldurdular.
Kendi şirketlerini böyle yönetseler yönetim kurulu bunları şirketlerinden atar ama konu Galatasaray olunca paraları nasıl harcıyorlar ama![]()
Galatasaraylıları heyecanlandıran acıklama! ''Transfer yapacağız'' - Ligtv.com.tr
Ön liberoda sorunumuz yok Tolga 'dan emindik o da gösterdi bize nasıl oyuncu olduğunu , biz sadece uzun bir maratonda alternatif isim arıyoruz diyor Levent.
Nolursunuz bu yönetimin üstüne vizyon ve futbol görüşü atın biriniz bu kadar da kör olunmaz ki.
3-5 ne veriyorlarsa tabirinden haberiniz yok mu ?1 versinler öp başına koy ne 3 ünden?
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Istatistige göre yorum yapmayan az sayida üyelerdenim. Ama Balta iyi diyip Chedjou kötü oynadi demek adaletli degil.Top kapan ve top kaptiran. Yav Hakan bi anlatamadim sana. Bi istatestige bakiyorsan ha futbolcu iyi o zaman diyorsun. Chedjou top kapmis olabilir, ama yaptigi diger malliklarda ortada.
Balta nin bana defansta ne yaptigini bi hatirlatsana, mesela hangi pozisyon top fln kesti.
Begenmediginiz Chedjou en fazla top kapan defans oyuncusu oldu dün 90 dk icinde.
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
cok kötü amatör lig topcusu gibiHudson - Volante - Sao Paulo - YouTube tekniği iyi bi önliberoymuş bu