GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 418

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
418/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şenol Güneş: "Galatasaray maçında yediğimiz gol ofsayttı. Ancak hakemler vermedi."

• yeni hakem kararlarında bizim attığımız gol ofsayt değil.ne ağlıyo bunlar ya
:D

- Mutlaka odöfansif bir orta saha alacağız
- Evet ofansif bir orta saha
- Evet defofansif orta saha
- Öfofansik...

2 kere izledim ne söylediklerini çözemedim.

Levent Nazifoğlu'nun açıklamalarını dinleyemedim ama burada okuduklarım doğru ise Donk'un kalması dışında adamın söylediklerini tuttum. Tarzını da sevdim. Hiç evelemiyor gevelemiyor. Yıldız alamayız diyor. Şu gidecek şu kalacak diyor. Riekerink'e, Sneijder'e sahip çıkıyor. Umut, Olcan ve Tarık gibi adamlara prim vermiyor. Adam gibi iki tane genç ortasaha ve santrafor da alırlarsa başarılı bulurum Levent Nazifoğlu'nu.

Yönetimde kendisini dinlediğimde katılamsam da birşeyler öğrenebildiğim tek adam.

​Sarı-kırmızılılar, 2 sene önce Bursaspor'da forma giyen bonservisi Porto'da olan ve geçtiğimiz sezon Braga'da ter döken Jouse için dün Portekiz kulübüne teklif yaptı. Jouse için satın alma opsiyonuyla kiralık bir teklif yapılırken bu transferin iki gün içinde bitmesi bekleniyor.Orta sahanın her bölgesinde rahatlıkla forma giyebilen Portekizli oyuncu, 4 kez de Portekiz Milli Takımı forması giymişti. Josue, geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde Braga formasıyla 12 karşılaşmaya çıktı ve bu mücadelelerde takımına 2 gol, 3 asistlik bir katkı yaptı...

(Gamaspor)

gökmenin galiba bu gama

josue yetmez,vitinho da gelsin

resmi sitede de ofansif yazıyor. 2 tane transfer yapacaklar orta sahaya

“TRANSFERDE GEÇMİŞE BAKMIYORUZ”
Leiva konusunda yeni bir gelişme yok. Yeniden gündeme gelmedi ama İngiltere'de bir hareketlilik varsa bilemem. Geçmişe bakmıyoruz. Sonuna çok yaklaştığımız oyuncular var. Orta sahaya ofansif bir orta saha alacağız. Sayı vermeyeyim ama bu rakam 1'de kalmayacak gibi görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt