GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 419

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645K
Sayfa
419/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçelileri çıldırtan Vitor Pereira sözleri "İstifamı beklemek futbol cahilliğidir"

ulan :yikes:

Ya taraftar da iyice Sadettin Teksoy moduna geçti. Canlı izlerken adamı izlerken direkt ofansif duydum , ağzını okuyanlar bile var :) adam Ofansif diyor işte, her şeyde kuşku duymaya başladık milletçe .

Sent from my iPhone using Tapatalk

1f914.png
Şenol Güneş: "Teklif yaptık ama Serdar Aziz de olmadı, Eren Derdiyok da olmadı. Galatasaray'a gittiler, onlara hayırlı olsun"

Ulan Galatasaray sevsin sizi agzinizdan düşmüyor.

Yalnız bir şey var Şenol Güneş , Hamza'nın daha kaliteli yerli sevicilerinden. Yıllardır adam hep Türk oyuncuları transfer etmek istiyor, Eren ve Serdar da buna kanıt.

Salak bjk taraftarı da Eren bizde oynayamazdı yazıp bizi küçümsüyordu. Hocaları da alamadılar diye milyonlar önünde ağlıyor . Ya ben bu bjk'den bu sene özellikle tiksindim yeminle .

Yalnız bir şey var Şenol Güneş , Hamza'nın daha kaliteli yerli sevicilerinden. Yıllardır adam hep Türk oyuncuları transfer etmek istiyor, Eren ve Serdar da buna kanıt.

Bir yandan dogru ama adam oyunculardan cok iyi verim aliyor bunun da hakkini vermeliyiz. Burak'i bile star yapti adam, vallah sirf bu bile saygi duymaya yeter bence.

Bir yandan dogru ama adam oyunculardan cok iyi verim aliyor bunun da hakkini vermeliyiz. Burak'i bile star yapti adam, vallah sirf bu bile saygi duymaya yeter bence.

Ofansif futbol oynattığı için ben de beğeniyorum zaten. Mançini, prandelli gibi adamlar varken Şenol gibi adamlar 5 kat daha kaliteli futbol oynatıyor . Futbol zevk için izlenir , bu tür hocalar da hücum ile bunu gerçekten iyi başarıyor . Rikering hocamız da böyle bir hoca, kazmalara tahammülü yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt