GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
Alper Altun

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 445

Alper Altun ·

Cevap
9,6K
Okunma
645,1K
Sayfa
445/481
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye 18 kişilik kadromuz

Muslera
Cavanda
Linnes
Serdar
Chedjou
Hakan
Semih
Carole
Selçuk
Transfer Yabancı
Tolga
Josue
Hamit
Sneijder
Bruma
Podolski
Sinan
Eren
Cenk

Olur.

Fenerbahçe

Volkan
Wiel
Skrtel
Kjaer
İsmail
Hasan Ali
Topal
Ozan
Salih
Alper
Neustadter
Volkan Şen
Aatif
Van Persie
Emenike
Fernandao
Fabiano
Şener

Beşiktaş

Tolga
Fabri
Gökhan
Adriano
Rhodolfo
Marcelo
Gil ( gelirse)
Necip
Tosic
Atiba
Tolgay
Oğuzhan
Quaresma
Kerim
Olcay
Cenk
Aboubakar ( gelirse)
Transfer ( ofans veya kanat)

En iyisi kim olur sizce?

aXyL5d.jpg

tumblr_mxogqri1hq1qaorn7o2_r1_400.gif

Şu anı staddan canlı yaşayan şanslı binlerce kişiden biriyim.
Bende staddaydim ayakkabilarimizin ici hep kar olmustu 1ay oksurugum gecmemisti. Gol olunca alt tarafa ucmusuz arkadasi bulamadim tanimadigim dayinin tekiyle 5 dakika sevindik juvelilerede el hareketi cekmeyi ihmal etmedik :D

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seneye 18 kişilik kadromuz

Muslera
Cavanda
Linnes
Serdar
Chedjou
Hakan
Semih
Carole
Selçuk
Transfer Yabancı
Tolga
Josue
Hamit
Sneijder
Bruma
Podolski
Sinan
Eren
Cenk

Olur.

Fenerbahçe

Volkan
Wiel
Skrtel
Kjaer
İsmail
Hasan Ali
Topal
Ozan
Salih
Alper
Neustadter
Volkan Şen
Aatif
Van Persie
Emenike
Fernandao
Fabiano
Şener

Beşiktaş

Tolga
Fabri
Gökhan
Adriano
Rhodolfo
Marcelo
Gil ( gelirse)
Necip
Tosic
Atiba
Tolgay
Oğuzhan
Quaresma
Kerim
Olcay
Cenk
Aboubakar ( gelirse)
Transfer ( ofans veya kanat)

En iyisi kim olur sizce?
Kasima doğru şampiyon belli olur. biz lider yada liderin ensesindeysek biz oluruz:)

Besiktas'in hali bizden daha beter bence.

Sosa belirsiz, stoperleri yok, forvetleri yok, kanat oyunculari istikrarsiz adamlar hepsi.

Objektif bakınca aralarında en kötü yine biziz kanka. Stoperde sorun yaşıyoruz. Orta sahamız melodan sonra pert. ve görünen o ki yerini bu sezon da dolduramayacaz. Hücuma çıkamıyoruz. Takım kısa mesafede oynamaya mahkum resmen. aksi durumda uzadıkça atak yiyoruz.

BJK'nin saydığın eksiklerin çoğunu kapatma ihtimalleri var. Kapatacaklar da bence.

Bizim öyle bir ihtimalimiz yok

Son düzenleme:
ümit çatar bazı beşiktaşlılık belirtileri gösteriyordu ancak inanmak istemedik baştan. daha sonra bjk şampiyon olduğunda çılgın bir bjk şampiyonluk kutlmasında kameralara yakalandığını öğrendik. çeşitli bağlantılarımızdan görüntüleri istedik ve bize ümitin çılgınca şampiyonluk kutlamalarına ait fotolarını gönderdiler.

CihWyfqXIAUYEc-.jpg

Kendisi sanırım burjuva alaçatılarda falan takılıyor.

Sezon bittiğinde 3 tane as adama ihtiyacımız vardı. Kaliteli stoper, defansif ortasaha ve forvet. Biz ne yaptık?

Serdar, Emrah!(?), Tolga, Eren, Cavanda!(?) ve Josue! (?)... Bunlara verdiğimiz paraları 3 as adama yatırsaydık kesin şampiyonduk. O kadar para harcadık takım gram seviye artmadı. Bir de eldeki çöpler hala takımda göndemiyoruz ve ısrarla 1-2 yıl sonra göndermeye uğraşacağımız adamları transfer ediyoruz..

Allah belanızı versin! Sizin gibi yönetimin, transfer komitesinin... Komisyoncu şerefsizler! Yeter lan bizim ne ihtiyacimiz var Josue'ye! Öncelikli ihtiyacımızı karşılayamıyoruz ama Sneijder'e yedek alıyoruz...

Ulan çok mu zordu? Tecrübeli sol ayaklı bir stoper, M'vila ve adı sanı belli bir forvet? 3 adam ya 3! Takım çağ atlayacakken hala ayni seviyedeyiz. Ben böyle saçma sapan hamleler görmedim!

NFA_07 tarafından gönderildi.

Sezon bittiğinde 3 tane as adama ihtiyacımız vardı. Kaliteli stoper, defansif ortasaha ve forvet. Biz ne yaptık?

Serdar, Emrah!(?), Tolga, Eren, Cavanda!(?) ve Josue! (?)... Bunlara verdiğimiz paraları 3 as adama yatırsaydık kesin şampiyonduk. O kadar para harcadık takım gram seviye artmadı. Bir de eldeki çöpler hala takımda göndemiyoruz ve ısrarla 1-2 yıl sonra göndermeye uğraşacağımız adamları transfer ediyoruz..

Allah belanızı versin! Sizin gibi yönetimin, transfer komitesinin... Komisyoncu şerefsizler! Yeter lan bizim ne ihtiyacimiz var Josue'ye! Öncelikli ihtiyacımızı karşılayamıyoruz ama Sneijder'e yedek alıyoruz...

Ulan çok mu zordu? Tecrübeli sol ayaklı bir stoper, M'vila ve adı sanı belli bir forvet? 3 adam ya 3! Takım çağ atlayacakken hala ayni seviyedeyiz. Ben böyle saçma sapan hamleler görmedim!

NFA_07 tarafından gönderildi.

hepsine katiliyorum ama serdarda yaniliyorsunuz, cok iyi stoper ve firsat verildikce bunu gösterecek.
tabi chedjoudan sira gelirse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt