Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feguli

galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme koşullarını kabul ettiğini bildirmiş. iş ıslak imza aşamasında. (quakerboy)

Arkadaşlar:
1. soru kadroda yani 18 de kaç Türk olacak?
2. Soru ilk 11 de Türk oynatma zorunluluğu yok diye biliyorum yoksa var mı?
3. Soru eğer 18 de Türk zorunluluğu 6 ise kadro planlamasında buna dikkat ediliyorsa yazdığımız kadrolar ne kadar gerçekçi ve transfer söylentileri bu kurala uygun mu ?
4. Eğer 6 Türk kuralı varsa ve elimizdeki Türk oyuncular yedekte duracak ise yedek kadro çöp olmaz mı ve sakatlık durumlarında yükü kaldırır mı?

Arkadaşlar:
1. soru kadroda yani 18 de kaç Türk olacak?
2. Soru ilk 11 de Türk oynatma zorunluluğu yok diye biliyorum yoksa var mı?
3. Soru eğer 18 de Türk zorunluluğu 6 ise kadro planlamasında buna dikkat ediliyorsa yazdığımız kadrolar ne kadar gerçekçi ve transfer söylentileri bu kurala uygun mu ?
4. Eğer 6 Türk kuralı varsa ve elimizdeki Türk oyuncular yedekte duracak ise yedek kadro çöp olmaz mı ve sakatlık durumlarında yükü kaldırır mı?
Ilk 11ine 11 yabancı koyarsın ama kuluben full yerli olmak zorunda olur

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucescu geldiğinde sanki her sorun bitecek sanılıyo. Lucescu geldiğinde tudor ile anlaşamıyacak madem bu kadar egolu bi adam bu tudor sneijderi fln harcadı manyak mı bu adam üstünde bi adam olsun ? Boş işlerle uğraşıp vakit kaybediyoruz üstüne daha çok kargaşa getirecek bu olay bakın ve görün

Feghouli
Fernando
Badou
Costa
Yedek Kaleci
Alınır,Tudor kalır Lucescu ve Ft reddeder,Sinanıda dehleyemeyiz bu şekilde başlarız.

Sene başında Tudor sanırım Selçuk u ya da Tolga yı da hesaba katarak 6 ya da 7 yeni oyuncu seyredeceksiniz ilk 11 de demişti. Yapılan girişimler en az 8 oyuncunun değişeceğini gösteriyor ( Kaleci, stoper ve sol açık hariç)

mus-mariano-maicon-serdar-trans-fernand-badou-feguli-belanda-geri-gomis

hayvan gibi saapiyoruz,haddinden tokatçi 1 kadro

Keşkeeeee.... (Bu arada benim hiç umudum yok ama)

En az 4-5 transfer yapacağız bundan eminim,bu isimlerin hiçbiride çok zor transferler değil.Biraz pazarlıkla lig başlayana kadar hepsi biter muhtemelen.Ama Tudorun kalacağıda çok yüksek ihtimal Terim bu seneyi başarısız geçersek yeni sezonda yeni yönetimle gelir,Lucescu zaten Tudorun T.D olduğu yere üst akıl olarak gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt