Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa seviyesinde adamlar ile 3. lük yolunda geliriz en fazla. Bu teknik direktör ve başkan ile de 5. oluruz maksimum.

Babel-Tosic-Cenk-Fabri-Marcelo falan Real Madrid ayarı mı renktaş,Bu tarz bir kadroyla her türlü şampiyonluk kovalarız diyorum ben,fazla büyütmeyelim ligi bence.

Bu dursun harbi saf ya..terim dururken luceye gitmek neyin kafasi ya.sene ortasi tudor kovulur luce oglunu getirir bizde dursuna sovmeye devam ederiz.

Terim Kaka yı istemişti, Aysal Sneijder'i getirdi. Terim de oyun şablonuma oymuyor diye reddetmiş ve istememişti. Daha sonra da Aysal filmi koparan açıklamasını yapmıştı. Sonrası malum zaten....

Tamam işte ulaşmak istediğim sonuç buydu. Aynı mevkide benzer tipte oyuncular bunlar. Terim olsaydı belhandayı aldırmazdı.

Babel-Tosic-Cenk-Fabri-Marcelo falan Real Madrid ayarı mı renktaş,Bu tarz bir kadroyla her türlü şampiyonluk kovalarız diyorum ben,fazla büyütmeyelim ligi bence.

Yönetim ve teknik direktörleri var iyi.

Şenol Burak-Umut-Alanzinho-Tolga-Serkan Balcı ile 82 puan toplamış adam.

Fikret de en azından Beşiktaş'lı ve kaos içinde yönetmiyor kulübünü.

Milli takıma adı geçince anında rest çekebiliyor, Aysal gibi buyrun kemiği sizin de diyen biri değil.

Kısaca bizden bir halt olmaz en az 1 sene daha. Transfer ile mastürbasyon yaparız daha çok yüksekten düşeriz sonra. Ciddi söylüyorum kim gelirse gelsin bu sene ilk 10'a bile giremeyebiliriz.

Bu dursun harbi saf ya..terim dururken luceye gitmek neyin kafasi ya.sene ortasi tudor kovulur luce oglunu getirir bizde dursuna sovmeye devam ederiz.

Lucescu geleceğin demek. Terim günü kurtarmak demek. Şu farkı anlayın yahu.
Terim geldiğinden beri transfer ettiği genç bir oyuncu görebildin mi? Etti de devamlı bizde olan kar ettiğimiz kim var? Luce ise tam bir scout canavarı. Adam hem çöplerden max. verim alabiliyor hem de genç oyuncuları keşfediyor.

Terim'in bu kulübe yapacağı tek iyilik bu saatten sonra Dursun'u göndermek olacaktır hayaletiyle. Başka bir şey de beklemeye gerek yok zaten...

Fiziği yetersiz diyorlar
Sanki Bek dedin 1,90 ve +90kg olur.

Garry çokça defansıf rol aldı Kanatlarda.

Ayrıca Büyük Takımın ise...bekler den ofansif Performance beklersin...hele hele lig de kapanan takımlara karşı
GSC App VIP Edition 1.0 ™
fizik gücü olması için ille 2 metrelik adam olması gerekmez.
en ufak omuz darbesinde yerlerde sürünüyor garry.
sol bek olduğunda karşısına ortasaha, kanat oyuncuları ve bazende forvet oyuncuları gelecek ve bunlarla anca rüyasında fizik mücadelesini kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt