- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Seversin tokatlari reyizmus-mariano-maicon-serdar-trans-fernand-badou-feguli-belanda-geri-gomis
hayvan gibi saapiyoruz,haddinden tokatçi 1 kadro
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seversin tokatlari reyizmus-mariano-maicon-serdar-trans-fernand-badou-feguli-belanda-geri-gomis
hayvan gibi saapiyoruz,haddinden tokatçi 1 kadro
Fiziği yetersiz diyorlarOlur niye olmasın. Ya hocam iki ayaklı herhangi bir canlı caroleden iyidir zaten.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
terim ile belhanda nin arasi mi bozuk ? kavga mi etmisler ?
terim in snijder i istemedigini bileyen yok zaten
Küfür edeceğim şimdifeguli
galatasaray'ın kendisine sunduğu sözleşme koşullarını kabul ettiğini bildirmiş. iş ıslak imza aşamasında. (quakerboy)
Bursa seviyesinde adamlar ile 3. lük yolunda geliriz en fazla. Bu teknik direktör ve başkan ile de 5. oluruz maksimum.
Kim o hayırlı kişi ?transfere burnu havada yaklaşan osmanlispor yönetimi "araya giren hatirli kisiden" ötürü yelkenleri suya indirmise benziyor.yakin zamanda gelişmeler olacak gibi.
Quakerboy
Terimin sneijderi istememe sebebi ne? Kavga mı etmişlerdi gelmeden?
Doğru ise.... Tam bir "Bargain"3.5 milyon €'ya Denayer'in bonservisini almışız sözde, doğru mu bu haber asparagas mı
Is yaparFiziği yetersiz diyorlar
Sanki Bek dedin 1,90 ve +90kg olur.
Garry çokça defansıf rol aldı Kanatlarda.
Ayrıca Büyük Takımın ise...bekler den ofansif Performance beklersin...hele hele lig de kapanan takımlara karşı
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Babel-Tosic-Cenk-Fabri-Marcelo falan Real Madrid ayarı mı renktaş,Bu tarz bir kadroyla her türlü şampiyonluk kovalarız diyorum ben,fazla büyütmeyelim ligi bence.
Terim Kaka yı istemişti, Aysal Sneijder'i getirdi. Terim de oyun şablonuma oymuyor diye reddetmiş ve istememişti. Daha sonra da Aysal filmi koparan açıklamasını yapmıştı. Sonrası malum zaten....
parayı koklamayi seven biri olmaliKim o hayırlı kişi ?
Babel-Tosic-Cenk-Fabri-Marcelo falan Real Madrid ayarı mı renktaş,Bu tarz bir kadroyla her türlü şampiyonluk kovalarız diyorum ben,fazla büyütmeyelim ligi bence.
Bu dursun harbi saf ya..terim dururken luceye gitmek neyin kafasi ya.sene ortasi tudor kovulur luce oglunu getirir bizde dursuna sovmeye devam ederiz.
Bu dursun harbi saf ya..terim dururken luceye gitmek neyin kafasi ya.sene ortasi tudor kovulur luce oglunu getirir bizde dursuna sovmeye devam ederiz.
bjk sıktı artık. sağlam bir şamar çakmak lazım.
fizik gücü olması için ille 2 metrelik adam olması gerekmez.Fiziği yetersiz diyorlar
Sanki Bek dedin 1,90 ve +90kg olur.
Garry çokça defansıf rol aldı Kanatlarda.
Ayrıca Büyük Takımın ise...bekler den ofansif Performance beklersin...hele hele lig de kapanan takımlara karşı
Terim'in bu kulübe yapacağı tek iyilik bu saatten sonra Dursun'u göndermek olacaktır hayaletiyle. Başka bir şey de beklemeye gerek yok zaten...