Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Mariano kalitesinde, ölçüsünde 4-5 adam daha şart. O zaman takıma benzeriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana cevap yazma zaten, rakip takimi degerlendir gaza gelmeden once, biraz da turkce ogren goz zevkimi bozma.cevap yazacaktim nejat oldugunu farkettim .
aa oyle miilk 18'deki Kalecilerden biri Türk olmalı diye bir nane varmış
Galatasaray, transferlerinde sona gelinen Feghouli ve Fernando'nun gelecek hafta Avusturya kampına katılmasını planlıyor. (beIN SPORTS)
Bu maçta aynı anlattığın gibi olduGomis Lyon'dayken çok izliyordum ben onu. Tarz olarak sevdiğim bir tip olduğu için gözüme batıyordu. Kaleciyi geçip boş kaleye atamadığı birden fazla pozisyon hatırlıyorum.
Acayip mücadele ederdi, parçalardı defansı, top kazanırdı, pas atardı, çalım atardı ama finalde topu kaleye sokamıyordu. Tabii o aralar Lyon çok iyiydi gelip başkası tamamlıyor bir şey oluyor, hep kalecinden falan dönüyordu bunun şutları
Tabii oturup her maçını izlemediğim için çok yüzeysel veya hatalı bir yorum da olabilir ama hep aklımda öyle kalmış sanki gene öyle olacak gibi geliyor.
Yabancıda olabilir ama kulübede 7 değilde max 6 kişi olmak zorundailk 18'deki Kalecilerden biri Türk olmalı diye bir nane varmış
gstvde maç 90dk varmış
özeti yeni izliyorum gomis neler kaçırmış hakikaten
hayır o top kontrolü, ceza alanı içinde rahat haretleri, adam eksiltmesi falan bunları yapacak forvet yok tr'de
ama topu kaleye sokamıyorneyse bugün sokamaz yarın sokar diyeceğiz artık