Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sol beke dengeli iyi bir oyuncu alınırsa Rodriguez'in formunu yukarı taşıyabilir

ispanyol basını arda için yaptığımız kiralama teklifnin reddedildiğini söylemiş...Volkan Şen'i alırız gibi artık

20229198_1888042511522142_2820185385280436403_n.jpg

günaydin iddaa seven dostlarim

Muslera
Mariano Maicon Serdar X
Fernando Badou
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

X
Linnes Ahmet Koray Carole
Selçuk Tolga
Yasin Emrah X
Eren

3 transfer daha lazım nasıl bir enkazmış arkadaş 40 milyon harcıyorsun hala adam lazım hala.

Kalite herkese karşı kalitedir
Bunu göstermenin yolu kendine boş alan yaratıp ayakta kalmaktır
Sneijder zaten kalitesinden değil fiziki durumundan dolayı etki edemiyordu
Belhanda umarım bu ritmini her maç gösterir tuttum ben adamı

Feghouli ve Fernando gelecek haftaya mı kalmış ulan varya tam sopalıklar gelmeyecek herhalde kimse

Kalite herkese karşı kalitedir
Bunu göstermenin yolu kendine boş alan yaratıp ayakta kalmaktır
Sneijder zaten kalitesinden değil fiziki durumundan dolayı etki edemiyordu
Belhanda umarım bu ritmini her maç gösterir tuttum ben adamı

Bir maçla yerin dibine de sokmam yine bir maçla yere göğe de koymam. Öncelikle Sneijder in ilk 1.5 yılındaki katkıyı vermesi bizim açımızdan sevindirici olur. Yok son iki senesindeki gibi olacaksa aha bir yağlı kazıktan kurtulayım derken yağlı kolon almış olurlar bak işte o kötü... Bekleyelim görelim...

bu arada maçı full izliyorum Garry iyi oynuyor,adamın bitiriciliği yok işte...Gomis'te topsuz oyunda baya etkili alan açıyor Garry o sayede pozisyon bulmuş

Bir maçla yerin dibine de sokmam yine bir maçla yere göğe de koymam. Öncelikle Sneijder in ilk 1.5 yılındaki katkıyı vermesi bizim açımızdan sevindirici olur. Yok son iki senesindeki gibi olacaksa aha bir yağlı kazıktan kurtulayım derken yağlı kolon almış olurlar bak işte o kötü... Bekleyelim görelim...
Zaten başka birşey yapma şansımız yok
Bekleyip göreceğiz transfer işi risk işidir
Iyi dediğin adam kötü kötü dediğin adam ıyi çıkabilir
Bunun birsürü nedeni var adaptasyon hoca ve takım ile uyum
Yaşadığı ülkenin kültürel yapısı
Ailevi nedenler say say bitmez

Emrah Başsan hamle oyuncusu olarak yedekte tutulmalı kiraya falan gönderilmemeli

Sanki dogru dürüst bi transfer yapamicaklar gibi geliyor Bana yani feguli fernando badu konop gibi isimler gelmicek gibi daha cok Volkan sen musa cagiran cihan hasipolat bülent akin gibi isimler gelcek gibi

Bu gidişle De Jong ile Cavanda elimizde kalacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt