Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bu maçı futbolcuların sevindiği köşede seyretmiştimderbi galibiyeti özleyen kaç cimbomlu var ?
![]()
![]()
![]()
Tribünler boşalıyordu berabere bitecek diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maçı futbolcuların sevindiği köşede seyretmiştimderbi galibiyeti özleyen kaç cimbomlu var ?
![]()
![]()
![]()
Formda bir Ndiaye mi formda bir Onazi mi ?
Bu maçı futbolcuların sevindiği köşede seyretmiştim
Tribünler boşalıyordu berabere bitecek diye
Formda bir fernando
O 6 numara onu geldi varsayıyorum.8 için sence hangisidir ?
Formda bir Ndiaye mi formda bir Onazi mi ?
Ndiaye yillik 500.000 € aliyordu ama emin degilim simdi.
Bizim takımda dikine oynayan topçu yok millet Badou gibi bu özelliğiyle ön planda olan birisini istemiyor. Skor katkısı da çok fazla 6 milyon ideal.En son anadolu'dan cengiz geldi istanbula
Adam roma'ya transfer oldu rekor ücretle
Td ve Kulup iyi olunca potansiyelli oyuncular gelisiyor,Badou da gayet iyi bir orta saha Yanina Fernando tarzinda bir 6 numara gelecek olursa iyi bir takimda mükemmel olur
Kouyate falan da kücük takimdan Anderlecht'e yükseldi suan west ham'da banko oynuyor bu tarz örnekler var yani
Haklisin ama dogal bir artis olmali, hani wonderkid falan degilse tabi -ki degil zaten- x2 olabilir. 500.000 € dan tam emin degilim simdi, ama varsayalim ki oyle birsey aliyor sen de verirsin max 1.2 milyon euro. Daha fazlasi kazik gibi oluyor hep bize.2 mio alması fazla evet ama şunu kabul edelim ki küçük takımdan büyük takıma gelen oyuncuların maaşı her zaman artar ama bu tabi 4 mislide olmamalı ndiayedeki gibi
Hahaha gazetelere bak 2 gün önce söylediğim sportif direktör hoca konusunu haberlerine eklemişler sonra çakma duyumcu diye bize sövüyor adamlar![]()
bruma sportbild e açıklamalar yapmış real madridde oynamak istiyorum demiş bir gün
piyasaya uctu gitti zaten
bruma bu sezon bizde oynadigi oyunun yarisini oynasin rahat 50 milyona transfer olur