Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
derbi galibiyeti özleyen kaç cimbomlu var ?

johan_elmanderden_besiktas_aciklamasi_h616975_7be36.jpg

a3.jpg

l8u5w.jpg
Bu maçı futbolcuların sevindiği köşede seyretmiştim
Tribünler boşalıyordu berabere bitecek diye

Ndiaye yillik 500.000 € aliyordu ama emin degilim simdi.

Besiktasli Raskolnikov, Feghouli icin 5 milyon euro bonservis, oyuncuya da bonuslarla beraber yillik 4 milyon euro verecegimizi yazdi.

En son anadolu'dan cengiz geldi istanbula

Adam roma'ya transfer oldu rekor ücretle

Td ve Kulup iyi olunca potansiyelli oyuncular gelisiyor,Badou da gayet iyi bir orta saha Yanina Fernando tarzinda bir 6 numara gelecek olursa iyi bir takimda mükemmel olur

Kouyate falan da kücük takimdan Anderlecht'e yükseldi suan west ham'da banko oynuyor bu tarz örnekler var yani
Bizim takımda dikine oynayan topçu yok millet Badou gibi bu özelliğiyle ön planda olan birisini istemiyor. Skor katkısı da çok fazla 6 milyon ideal.

2 mio alması fazla evet ama şunu kabul edelim ki küçük takımdan büyük takıma gelen oyuncuların maaşı her zaman artar ama bu tabi 4 mislide olmamalı ndiayedeki gibi
Haklisin ama dogal bir artis olmali, hani wonderkid falan degilse tabi -ki degil zaten- x2 olabilir. 500.000 € dan tam emin degilim simdi, ama varsayalim ki oyle birsey aliyor sen de verirsin max 1.2 milyon euro. Daha fazlasi kazik gibi oluyor hep bize.

bruma sportbild e açıklamalar yapmış real madridde oynamak istiyorum demiş bir gün

Feghouli için beklediğim maliyetler şu
Bonservis:4.5 M €
Yıllık:3.350 M €
İmza Parası:2 M €
Şamp Primi:250 B €
4 Yıllık sözleşme ile beraber Yıllık 3.9'a tekabül ediyor sayılır.bu şartlara yakın birşeyler olur gibi en azından.

bado öyle böyle degil acayip girecek bize
tolga selcuk devam oynar

muhtemelen ,transferde geç kaldığımız için adamlara önceden gelmiş teklifler oluyor,sonra aklını çelmek için daha fazla ücret verip almaya çalışıyoruz.

kısaca malız

piyasaya uctu gitti zaten
bruma bu sezon bizde oynadigi oyunun yarisini oynasin rahat 50 milyona transfer olur

50 mio ne ki necati bu tarz adamlar 80 den aşşağı gitmiyor artık mbappe gibi patlarsa birde sen o zaman gör curcunayı bizde ağlarız heralde gerçi biraz gururlanırım ben enazından formamızı giydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt