Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Muhteşemdi ordaki sevinç görülmeye değerdinasıldı o anlar kelimelerle tarifi güçtür heralde?
Ş
Hasan şaş engini parçalıyordu
Tribünler komple aşağı inmişti hala saklarım o bileti anı olsun diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhteşemdi ordaki sevinç görülmeye değerdinasıldı o anlar kelimelerle tarifi güçtür heralde?
50 mio ne ki necati bu tarz adamlar 80 den aşşağı gitmiyor artık mbappe gibi patlarsa birde sen o zaman gör curcunayı bizde ağlarız heralde gerçi biraz gururlanırım ben enazından formamızı giydi
Besiktasli Raskolnikov, Feghouli icin 5 milyon euro bonservis, oyuncuya da bonuslarla beraber yillik 4 milyon euro verecegimizi yazdi.
Irkci herifler zaten.ne pis insan bu beşiktaşlılar ya hiç utanmıyorlarmı ırkçılık yapmaya
RASKOLNİKOV @Levent_ozdmr 1 hr1 hour agoDaha fazla
Bu Abuş bizim gruba düşüp bize gol atar üstüne bi de sevinirse kendisine 1 kasa muz atarım şimdiden söyleyeyim...
derbi galibiyeti özleyen kaç cimbomlu var ?
![]()
![]()
![]()
Yarın eskişehir ile hazırlık maçı yapıyoruz
Saat konusunda bilgim yoksaat ?
Inşallah parayı çarçur ederler10 milyon euro'ya Sevilla aliyormus Kjaeri haberlere gore.
kim için demiş bunu?ne pis insan bu beşiktaşlılar ya hiç utanmıyorlarmı ırkçılık yapmaya
RASKOLNİKOV @Levent_ozdmr 1 hr1 hour agoDaha fazla
Bu Abuş bizim gruba düşüp bize gol atar üstüne bi de sevinirse kendisine 1 kasa muz atarım şimdiden söyleyeyim...
Inşallah parayı çarçur ederler
10 milyon euro'ya Sevilla aliyormus Kjaeri haberlere gore.
Düşük maliyete alıcaksın şu adamı gamsız carole yerine bin kat iyi oynar bakın mevkisini bile bilmeden söylüyorum.Alhaji Gero: "Tanrı yardım eder ve bir gün Galatasaray için oynarsam, sahada kusana kadar koşarım."
Evet ben arfaya gomecekler gibiBen Arfa veya Lima'ya gömerler parayı. inşallah Ben Arfa'ya gömerler sorunlu adam 1 sene oynar söner gider
gero sağ açık oynamıştı bizim maçlarda.Düşük maliyete alıcaksın şu adamı gamsız carole yerine bin kat iyi oynar bakın mevkisini bile bilmeden söylüyorum.