Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3.F'de gelirse şampiyonluk h.o
12-mart-2013-schalke-04-galatasaray-maçı_408076.webp

erce kardeşler
ndiaye
baba rahman
musonda
mousset

15 transfer de olsa onemli olan o takimin saha icindeki darbeyi vurabilmesi

gomis gomis dedik adam hayalet gibiydi ostersunds a karsi

belhanda kilidi cozer dedik sutu yok

yani gelen adamlarin ismi var ama cismi de olmasi lazim , simdi kayseri maci sak 2-2 bitti yine baslar kara bulutlar

seyircinin bir heves "hadi bu sefer" dedigi her ic saha macini kaybettik

Allah askina ne anlatiyorsun sen?

Ferdi, Feghouli ve Badou öyle böyle gelecekti çok bariz

Ancak bundan sonra yabancı transfer hiç zannetmiyorum.

Karamsarlık falan değil kaç zamandır ferdi ve feghu kesin gelecek diyorum ama büyük ihtimalle bu kadar. Denk gelirse Denayer gelir -ki umarım gelir-

Bunun dışında Volkan gelir kanada, sol bekte Linnes olur.

Feghouli 4.5. Ndiaye 6.5 eder mi la puki

ndiaye max 5 eder bence ama şöyle birşey var kenk ndiaye osmanlının en iyi oyuncusu, fernando ve feghouli ise nispeten gereksiz görünen adamlar takımlarında, o yüzden ndiaye için faiş fiyat istenirken bu adamlar daha kelepir fiyata gelebiliyor.

gelmez dediğin 2 adam geldi ne diyorsun? ndiaye ve solbek de gelmez dersen çok makbule geçecek :D

Ben ne zaman gelmezler dedim yav? En fazla Dursun alamaz demisimdir. Iyi hatirliyorum eger bu adamlari alirsa o zaman Cenk Ergünü överim demistim, Gomis Maicon Belhanda zor transferler degil demistim.

Badou'ya 5-6 düsünüyorlarsa bence üstüne 1-2 daha koysunlar ve daha kalitelisini alsinlar Avrupa dan.

2 tane kaliteli transfer yaptik

Aramizdaki Galatasaray düsmanlarina girsin

tarık-donk-sinan-yasin şutlanmalı artık.

kanatlar için yerli olarak bilal basakcıoglu iyi gider.

Fernando, Feghouli, Avusturya kampına katılacak.Resmi açıklamalar kısa süre içinde. Reges'te anlaşma 5.25 Milyon €'da sağlandı. -beIN Sports

hadi iyi günler

feghoulinin kamptan ayrılmasını bile baska yere cekip takıntı eden arkadaşlar var.Allah kolaylık versin size.

Ndiaye transferine kilitlen kardeşim

Feghouli 27 Fernando 30 yaşında.
Feghouli'ye yıllık 3.35 Milyon €
Fernando'ya 2.9 Milyon €
ödenecek.

(Hürriyet)

Bence mâkul

6 transfer yapıldı ve bunlar direk 11 oyuncusu. En az 1 tane daha 11'e adam alınacak gibi duruyor yepyeni bir kadro oluşuyor sabretmemiz lazım bilgisayar oyunlarındaki gibi mevkilerine adamları yerleştirince sorun çözülmüyor. Ama bu sabır konusunda hiç ümitli değilim umarım şans Tudor'un yanında olur ve lige iyi başlar

badou nedense hiç içime sinmiyor. çünkü donk un arkasını castro süpürüyordu gözümüze defoları görünmedi badou içinde aynı durum geçerli. çok savruk ve savunmaya katkısı az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt