Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-----------Gomis
Garry-Belhanda-Feghouli
--- -Fernando-N'Diaye
Linnes-Denayer-Maicon-Mariano
---------Muslera

GS 2017-2018 %90 böyle

Feghouli için 4.5 Milyon €
Fernando için 5.25 Milyon € bonservis ödenecek.

2 oyuncunun toplam bonservis maliyeti;

--9.75 Milyon €--

1 belhanda parasina 2 kritik yarayi kapadik mesela. Belhanda'yida seviyorum ama pazarlik önemli.

Bu az ücretlerle devam etmeli

DF1JaO1XkAAxXQH.jpg

Badou için 5-6 milyon verebiliyoruz ve olmuyorsa daha da yukarı çıkmaya gerek yok. O paraya 1-2 daha koyup bi box to box buluruz herhalde. Gerçi Badou'da geçen yıl ligin en fazla başarılı dripling yapan ikinci oyuncusuydu (1. Bruma), ihtiyaç giderici.

Ndiaye gelse Ndiaye fernando oynasa ortada of muthıs

Muslera
Mariano
Maicon
Fernando
Feghouli
Belhanda
Gomis

Eh işte denecekler

Serdar
Yasin
Eren ( hoş berbat durumda )

Ne işi var denecekler

Selçuk
Carole
Linnes
Tolga
Sinan
Ahmet
Emrah
Garry

7 kisi ile nasıl şampiyon olacağız.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani mariano transferi fernando transferi tam Fatih Terimlik transferler.İyi kadro kuruluyor gibi gelmemesi için hocanın bir neden yok bencede.
Fatihle ne alakası var ya? Tudor aldırıyor bu adamları ha tudor kalsınmı dersen transfer komitesinin başına gecebılır ft hoca olursa bişey demeyiz

Can topsakal: Lucescu, teklifimize olumlu yaklaştı. Takımla ilgili detaylı bilgi talep etti ve 3-4 gün süre istedi. Önümüzdeki hafta başında sonuç netleşmiş olur.

Ben ne zaman gelmezler dedim yav? En fazla Dursun alamaz demisimdir. Iyi hatirliyorum eger bu adamlari alirsa o zaman Cenk Ergünü överim demistim, Gomis Maicon Belhanda zor transferler degil demistim.

Badou'ya 5-6 düsünüyorlarsa bence üstüne 1-2 daha koysunlar ve daha kalitelisini alsinlar Avrupa dan.

dursun alamaz diyordun işte aldılar onu diyorum bende :( şurada daha 2-3 hafta öncesine kadar dursun avatarı kullanmak zorunda kalmıştın üstad biraz daha dikkatli ol bu tarz ifadelerde :)

2. Orta saha, sol bek, sol açık, yedek forvet, yedek kaleci

Nasıl bi kadro varsa fernando ve feghouli hariç bile 5 oyuncu lazım

transferlerdeki basariyi ben cenk ergune bağlıyorum. Bence en vizyonu genis olan isim o

ndiaye max 5 eder bence ama şöyle birşey var kenk ndiaye osmanlının en iyi oyuncusu, fernando ve feghouli ise nispeten gereksiz görünen adamlar takımlarında, o yüzden ndiaye için faiş fiyat istenirken bu adamlar daha kelepir fiyata gelebiliyor.

Böyle bulabiliyorlar işte. Mehtercilere bu parayı vermek. Hele hele o bıyıkına tükürdüğümün melihine gidecek para insanı deli ediyor. Bir oyuncu kiralasak keşke

29339.jpg

Ilk 11'e stoper, sol bek, orta saha ve sol kanat gerekli. Yedek icin 1 kaleci yeterli olur. Toplamda yapilacak transfer sayisi 5

Volkan Sen gibi sacma sapan adamlar almaya gerek yok. Su yedek kadrodaki hücum oyuncularindan daha iyi degil.

Kadroyu alt yapidan adamlar doldurur. 22 oyuncuya ilaveten 6 alt yapi oyuncusu yazilabilir.

Avrupa yok. Haftada tek mac oynayacagimiz icin öyle kalabalik bir kadroya gerek yok.

Eray, Koray, Hakan, Cavanda, Tarık, Jong, Donk, Umut, Endoğan ve Emrah sutlanmali.

Zaten Öster maclarinda bile oynamadi bu cöpler. Cogu da kadro disi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt