Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal. Sneijder-Bruma-Podolski eksildi bir anda kadrodan.
Bunlardan Podolski hariç ikisini tutsak ve bu yatırımı o halde yapsak biraz daha farklı olurdu. Şimdi 2 forvet ile oynamak şart.
Yerli oyuncu lazım acil.
Muslerabu transferlerle toplam kac yabanci oyuncumuz var şuan?
dursun alamaz diyordun işte aldılar onu diyorum bendeşurada daha 2-3 hafta öncesine kadar dursun avatarı kullanmak zorunda kalmıştın üstad biraz daha dikkatli ol bu tarz ifadelerde
![]()
Normal. Sneijder-Bruma-Podolski eksildi bir anda kadrodan.
Bunlardan Podolski hariç ikisini tutsak ve bu yatırımı o halde yapsak biraz daha farklı olurdu. Şimdi 2 forvet ile oynamak şart.
Yerli oyuncu lazım acil.
belhandam ne paslar atmış öyle yav dünkü maçta.
Benim bildiğim Fatih Terim bu kadronun üzerine oturur hayatta kaçırmaz.Şu an tek engel yönetimde FT'yi istemeyen isimlerin Lucescu üzerinden yoğunlaşması.
FT egolu adam kapısında yatıp sürekli yalvaran yönetici ister.Dursun'a gaz vermek lazım.
Açıkçası ben yine de Tudor ile bu kadronun denenmesini istiyorum.Eğer başarılı olunursa Galatasaray bir kısır döngüden kurtulmuş olur.
Olmazsa luce yerine tabii ki tercihim FT.Tam onun stiline uygun bir kadro oluşuyor .Tek eksiklik sol bek bence.

Badouu ligi tanıyor cok hareketli bizim cansiz manken orta sahalardan sonra fark yaratir. Osmanliya bizdeki çıkmalardan 3 tane arti 5.5 verelim kafi. Bu arada Badou tam Terimlik adam. Yabanci isimli adamlarin arasına sıkışmış Amrabat gibi eleştirisi hep olacak bir transfer

Bence alakası yok sımdıye kadar kımle kalıtelı transfer yapabildik gelen td cöpü doldurdu.iyi oyuncu aldıran bile gitmeden 2 3 cöp aldırdı tudorun farkı var
eli ayagı düzgün tek topcuları vardı onuda sattılar mıSimon Kjaer, Sevilla'ya transfer oldu. (beIN SPORTS)
Beceriksiz herif ya gecen sene ve ondan önceki sene niye yapmadi böyle transferleri madem demek ki isteyince oluyorsa. Daha Riva dan gelmeyen paralari teminat olarak mi gösteriyor ne yapiyor.
roman'a güveniyorlar herhalde.Simon Kjaer, Sevilla'ya transfer oldu. (beIN SPORTS)