Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütceye göre gerçekci konuşmak gerekirse Imbula ve Lemina olmuyorsa, Volkan, Ndiaye ve Denayeri alıp kapatırdım transferi.

Ulam sola bedava chupo moting alın be, 1.90 küsür boy rüzgar gibi bide. İçinden geçer ligin valla. Tabi mental sıkıntıları var biraz ama gomis düzeltir onu.

Feghouli ve Fernando h.o.
Takıma level attıracak iki çok iyi transfer.

Şimdiden hayırlı uçuşlar dilerim.

manset-fotografi-336.jpg

Muslera
Maicon
Mariano
Donk
Cavanda
Linnes
Carole
De Jong
Belhanda
Fernando
Feghouli
Rodrigues
Gomis

13 yabancı
şu gereksizleri bi kakalasak biyere çok süper olacak hem maaş bütçesi falanda rahatlar planlama güzel ama çok yavas ilerliyoruz

kredi çekmiş diyenler var. kombinelerin locaların yenilenmesiyle yapıyor diyenler var. riva parası diyenler var bilmiyorum artık. dursun rezaled bir adam bunca iyi transfere rağmen yine başarısız olmayı başarıcaktır.

Iyi adamlar geliyor da bu Tudor ile ne yapacagiz aga.

antudaki bi hırbo feghouliyi almışlar güzel falan demiş.kötü çıkcagını umuyor herhalde.ulan totoş 1-2 sene önce kıcınız acık beklemediniz mi feghouliyi?hayaller kurmadınız mı hırbo?adam avrupadaki en iyi sag kanat oyuncularından biri.ananızı deşecek merak etme mariano ile önlü arkalı.

antuyu korku sarmış bu arada fernando ve feghouli sonrası.

Son düzenleme:
Feghouli gelir gelmez bilmiyorum ama çok emin konuşan arkadaş vardı gelmeyecek diyordu şimdi hangi sebeple bu transferin gerçekleştiğini yazabilir mi ?

kajerin yıllıgı cok diye yarısını fener ödeyecek.şenad ok 7-8 milyon gibi paraya gidiyo demişti bikaç gün önce.

........... ............ Muslera..............
Mariano... Maicon... Denayer... Costa
........................Fernando......................
................ Ndiaye.... Belhanda..........
..Feghouli.........Gomis.......Choupo Moting

Ateş ediyor ateşşş

Dursun başkanım çok güzel transferler yaptı. Helal olsun.

39f9cbbfb0078ad9a3da909e8f84ca18.jpg

baskanimizi takdir eden 999.999.999kisi ariyoruz

Benim bildiğim Fatih Terim bu kadronun üzerine oturur hayatta kaçırmaz.Şu an tek engel yönetimde FT'yi istemeyen isimlerin Lucescu üzerinden yoğunlaşması.

FT egolu adam kapısında yatıp sürekli yalvaran yönetici ister.Dursun'a gaz vermek lazım.

Açıkçası ben yine de Tudor ile bu kadronun denenmesini istiyorum.Eğer başarılı olunursa Galatasaray bir kısır döngüden kurtulmuş olur.

Olmazsa luce yerine tabii ki tercihim FT.Tam onun stiline uygun bir kadro oluşuyor .Tek eksiklik sol bek bence.
Aynen bende buna ayar oluyorum Tudor enkaz devralsın kadroyu duzeltmeyle uğraşsın Terim gelsin ekmeğini yesin olmaz öyle

ALE-L21 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence ideal kadro bu olmalı. Sol tarafı mecburen yazdım, daha fazla oyuncuya bütce yetmez.

1611771_Galatasaray_SK.jpg

Ulan bi Badou kaldı artık. Şunuda alsınlar da diğer transferlere de bakarı.

Yanlız sezon başında dediğim gibi bütçe 40 milyon civarı satılan oyuncularla beraber.

kredi çekmiş diyenler var. kombinelerin locaların yenilenmesiyle yapıyor diyenler var. riva parası diyenler var bilmiyorum artık. dursun rezaled bir adam bunca iyi transfere rağmen yine başarısız olmayı başarıcaktır.
Hocam sen ters totem mi yapıyorsun hep bir olumsuzluk rüzgarı esiyor yorumlarında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt