Erdem ASLAN
Kırmızı Üye
- 29 Mayıs 2017
- 1.691
- 293
- 383
Bütceye göre gerçekci konuşmak gerekirse Imbula ve Lemina olmuyorsa, Volkan, Ndiaye ve Denayeri alıp kapatırdım transferi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu gereksizleri bi kakalasak biyere çok süper olacak hem maaş bütçesi falanda rahatlar planlama güzel ama çok yavas ilerliyoruzMuslera
Maicon
Mariano
Donk
Cavanda
Linnes
Carole
De Jong
Belhanda
Fernando
Feghouli
Rodrigues
Gomis
13 yabancı
kredi çekmiş diyenler var. kombinelerin locaların yenilenmesiyle yapıyor diyenler var. riva parası diyenler var bilmiyorum artık. dursun rezaled bir adam bunca iyi transfere rağmen yine başarısız olmayı başarıcaktır.
Feghouli için 5 Mil hiç birşey.West Ham United ile 5 Milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılan Sofiane Feghouli, Pazar günü İstanbul'da olacak.
Aynen bende buna ayar oluyorum Tudor enkaz devralsın kadroyu duzeltmeyle uğraşsın Terim gelsin ekmeğini yesin olmaz öyleBenim bildiğim Fatih Terim bu kadronun üzerine oturur hayatta kaçırmaz.Şu an tek engel yönetimde FT'yi istemeyen isimlerin Lucescu üzerinden yoğunlaşması.
FT egolu adam kapısında yatıp sürekli yalvaran yönetici ister.Dursun'a gaz vermek lazım.
Açıkçası ben yine de Tudor ile bu kadronun denenmesini istiyorum.Eğer başarılı olunursa Galatasaray bir kısır döngüden kurtulmuş olur.
Olmazsa luce yerine tabii ki tercihim FT.Tam onun stiline uygun bir kadro oluşuyor .Tek eksiklik sol bek bence.
Hocam sen ters totem mi yapıyorsun hep bir olumsuzluk rüzgarı esiyor yorumlarındakredi çekmiş diyenler var. kombinelerin locaların yenilenmesiyle yapıyor diyenler var. riva parası diyenler var bilmiyorum artık. dursun rezaled bir adam bunca iyi transfere rağmen yine başarısız olmayı başarıcaktır.