Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dursun alamaz diyordun işte aldılar onu diyorum bende :( şurada daha 2-3 hafta öncesine kadar dursun avatarı kullanmak zorunda kalmıştın üstad biraz daha dikkatli ol bu tarz ifadelerde :)

Beceriksiz herif ya gecen sene ve ondan önceki sene niye yapmadi böyle transferleri madem demek ki isteyince oluyorsa. Daha Riva dan gelmeyen paralari teminat olarak mi gösteriyor ne yapiyor.

Normal. Sneijder-Bruma-Podolski eksildi bir anda kadrodan.

Bunlardan Podolski hariç ikisini tutsak ve bu yatırımı o halde yapsak biraz daha farklı olurdu. Şimdi 2 forvet ile oynamak şart.

Yerli oyuncu lazım acil.

Volkan gelsin işte
Bide genç oyuncu alırız

Volkan'ı çoğu kişi istemiyo ama sinan'dan daha çok katkı verir

Benim bildiğim Fatih Terim bu kadronun üzerine oturur hayatta kaçırmaz.Şu an tek engel yönetimde FT'yi istemeyen isimlerin Lucescu üzerinden yoğunlaşması.

FT egolu adam kapısında yatıp sürekli yalvaran yönetici ister.Dursun'a gaz vermek lazım.

Açıkçası ben yine de Tudor ile bu kadronun denenmesini istiyorum.Eğer başarılı olunursa Galatasaray bir kısır döngüden kurtulmuş olur.

Olmazsa luce yerine tabii ki tercihim FT.Tam onun stiline uygun bir kadro oluşuyor .Tek eksiklik sol bek bence.

seviyeyi yükseltmişsin doktor :007:

Simon Kjaer, Sevilla'ya transfer oldu. (beIN SPORTS)

Badouu ligi tanıyor cok hareketli bizim cansiz manken orta sahalardan sonra fark yaratir. Osmanliya bizdeki çıkmalardan 3 tane arti 5.5 verelim kafi. Bu arada Badou tam Terimlik adam. Yabanci isimli adamlarin arasına sıkışmış Amrabat gibi eleştirisi hep olacak bir transfer

ihtiyac olan bolgelere iyi futbolcular aldigimizi dusunuyorum. yalniz yedek kaleci alip transferi kapaticagiz gibi gorunuyor

Badouu ligi tanıyor cok hareketli bizim cansiz manken orta sahalardan sonra fark yaratir. Osmanliya bizdeki çıkmalardan 3 tane arti 5.5 verelim kafi. Bu arada Badou tam Terimlik adam. Yabanci isimli adamlarin arasına sıkışmış Amrabat gibi eleştirisi hep olacak bir transfer

:red:

Volkan sen degilde, Bilal Basakcioglu'nu alalim.

Donk + Jong makul bence

hamza2.jpg

olacak

Bence alakası yok sımdıye kadar kımle kalıtelı transfer yapabildik gelen td cöpü doldurdu.iyi oyuncu aldıran bile gitmeden 2 3 cöp aldırdı tudorun farkı var

Hocam iyide ffp dediler filan düşün rikerink gibi adamı getirdiler hoca olarak başımıza zaten en büyük şansızlığımız hamza denen ırkçı herifti o kadroyu hiç etti.
1-)Telles kiralık gitti (Rikerink döneminde adam satıldı)
2-)Melo
3-)Bruma kiralık gitti bence doğru karar değildi gitmesi
4-)JPK
5-)Birlo

Yani say say bitmez çöküşü hamza başlattı üstüne ffp devreye girince kaliteli oyuncu zaten alamayacaktık.Birde üstüne özbek kardeşler tüy dikti düşün 6 iyi transfer yaptık hala kadroda eksikler var.Tudor kariyersiz bir isim gelen oyuncu tudorun hatrına değil Galatasaraya geliyor

Beceriksiz herif ya gecen sene ve ondan önceki sene niye yapmadi böyle transferleri madem demek ki isteyince oluyorsa. Daha Riva dan gelmeyen paralari teminat olarak mi gösteriyor ne yapiyor.

kredi çekmiş diyenler var. kombinelerin locaların yenilenmesiyle yapıyor diyenler var. riva parası diyenler var bilmiyorum artık. dursun rezaled bir adam bunca iyi transfere rağmen yine başarısız olmayı başarıcaktır.

Olacaklar bence

Tudor ile devam kararı
Lucescu ile sportif direktör
Ligin 5 haftası iyi sonuçlar ilk büyük maçtan sonra homurdanmalar
Sezon içinde tudor tartışılır yine
Dursun en son son kozunu oynayıp Ft ile anlaşır
Ft bu kadroya hayır demez ve sezonu şampiyon tamamlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt