Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tudorla olmaz ya adamın iyi yanları var genç olması heycanlı olması fizik antremanlarına önem vermesi, futbolcudan anlaması(hamza anlamıyordu) v.s ama diğer temel özellikleri çok zayıf, adam yönetimi, teknik taktik varyasyonlar geliştirme. dep galibiyeti alamaması. Şampiyonuk istiyorsak ağır top bir hoca lazım.

Aynen öyle katiliyorum. Tartiya koyarsak bence kötü yanlari daha agir basiyor. Bence Tudor ancak oyun bozma amaci olan takimlarda basarili olabilir, bizim gibi topa hakim olmasi gereken takimlarda isi zor.

Bak beni bilirsin Terim hakkindaki düsüncelerimi de az cok bilirsin ama ben su an Dursun'un yerinde olsam ve 3 senede sicip batirmadigim tek bir konu bile kalmasa su anki mevcut durumda giderim Terim'in veya Lucescu'nun kapisinin önünde yatardim getirmek icin. Son sansi bu olabilir cünkü, ben Dursun'un yerinde olsam icinde bulundugum durumdan ümitsizlige kapilip icinde bogulurdum.

Biraz akli olan her taraftar nefret ediyor senden, kimse sevmiyor saymiyor.

antunun yarısı fernando çok iyi diyo yarısı gömüyo.kimisi feghuliye amrabat gibi olabilir demiş,şok oldum yahu.adamlar josefi,ozanı ve topalı izlemekten bilinclerini kaybetmiş.korku iyidir kuşlar,korkun:D

Burda amrabatı istemeyenlerdendim açık alan oyuncusu diye. Feghouli ile bir tutan toptur

Yozgatlı iyi okusun burayı kendi taraftarları Feghouli gelsin diye bir taraflarını yırtıyordu

yozgatlı belhandayı biri övdü diye tırsmış.eskişehir maçı videosunu izleyin kuşlar,belhanda 10 maçta göreceginiz kadar ara pası atmış.

Galatasaray'in gecen sezon ki transferleri:
Eren
Garry
De Jong
Josue
Cavanda
Tolga
Emrah
Serdar Aziz
Sigthorsson
20m€ bonservis
Ve bu transferleri yapan şerefsiz nazifoglu çıkmış bu seneki transferleri eleştiriyor. Ayni paralara dünya yıldızları alındı. 6 üst düzey transfer yaptık. Hepsinin şampiyonlar ligi tecrübesi üst duzey

dursun ne yapıp edip hocayı getirecek, tudorla kumara girmez.

Feghouli 4,5
Fernando 5,250
Tarık Çamdal 4,75

:D

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Neye dayanarak bunu söylüyorsun renktaş futbol futbolcuyla oynanır başarının yarısı doğru oyuncu seçimleriyle yapılır? Diğer taktik teknik vs hangi kriterlere göre değerlendirdiniz? Osmanlı nın bile bir tan bile takasa oyuncu istemediği kadroyla mı? Yoksa Karabük'le mi? Karabükleyse bunu bile bile istedik. Şu kadro kurulsun 5 maç sabredin içimde bir ses gerçekten Galatasaray o güzel yıllar bekliyor diyor.

Kaldıki satılanları düşünürsek bu kadar parayla süper bir yapılanma yapıldı. Ve dursun un gitmesi gerekiyor varsa transferde başarı Cenk Ergün ile Tudora yazarım gramını dursuna yazmam

dep galibiyetine takımlarında çözüm getirebilmiş değil henüz.

teknik taktik de iyi de olabilir belki ancak ben henüz görmedim iyiyse gösterir artık bu kadroyla heralde bu sezon kalırsa tabi.

atalay > cengiz ünder
recep>yusuf yazıcı
yunus >babel,quaresma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt