Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener kjaer'i satıp lens'i alır
Bir santrafor daha alırlar kapatırlar transferi

Bonservislere toplam 31 gitmiş ndiaye sol acık denayer sol bek de geliyor desek kaba 45 milyon gitti 16 da oyuncu sattık 29 milyon euro harcamış oluyoruz 29 da rivadan gelen paradır kesin arazi parasıyla transfer yapmıyoruzdur umarım

Ndiaye Fernando ikilisi cok uyumlu olurlar. Fakat 6.5 cok fazla

Bana geçen sene diyeceklerdi ki, seneye
-Sabri gidecek
-Semih satılacak para kazandıracak
-Chedijue gidecek
-Selçuk yedeğe düşecek
-Maicon alınacak
-Mariano alınacak
-Fernando alınacak
-Belhanda az kazık da olsa alınacak
-Feguili alınacak
-Gomis alınacak

Ve hatta 3-5 gereksiz daha gönderilme listesine konacak

Ve daha aynı kalibrelerden bir kaç transfer yapılacak deseler

Uyan uyan üstün açık uyumuşsun derdim hem de başta dursun varken

Ama geçen sene köy takımına eleneceksin
Podolski yi çerez parasına satacaksın
Sneijderi bedavadan göndereceksin deseler de gram inanmazdım

Cidden sadece bir düşünün bu söylediklerimi birisinin size söylediğini

Udinese, Konyaspor'un forvet oyuncusu Riad Bajic için 5 milyon Euro teklif etti. Bajic de gitmek istiyor. (via @YunusAltinbeyaz)

Seneye Sampiyonlar Ligi gruplarina direkt olarak katilacak kadroyu kurmak istiyorsak acilen stoper, sol bek , orta saha ve sol kanat transferlerini bitirmemiz gerekiyor.

Sonra Avrupa'ya gidince yeniden denetime giriyoruz, sorun oluyor.

4 oyuncunun toplam bonservisi 20M desek biz 20 milyonluk adam satamayiz seneye. Sonra yine tepemize cökecekler 1 sezon sonra.

Bunlari düsünmek lazim. Kadroyu olabildigince temizleyip seneye keyfimize bakmaliyiz. Transfere muhtac olmadiktan sonra elimiz rahatlar ve piyasaya mahkum olmayiz. Rodrigues, Linnes, Carole falan bunlari satip yerlerine yerli aliriz. Selcuk gibi postalanacak diger adamlara odaklaniriz.

Feghouli ipswich kadrosunda yokkmus hyirli olsun arklar

Atalay,Recep,Yunus gibi oyuncuları Cengiz Yusuf ile falan karşılaştırmayın oyuncuların bir taraflarını kaldırıp gelişmeleri engelliyorsunuz havaya giriyorlar sonra Sinan kendini Robben sanıyor...Atalay Recep ve Yunus önce bir a takım idmanı yesin onların yaşında Cengiz 11 oynamaya başladı Altınordu'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt