- 21 Ocak 2010
- 72.687
- 51.113
- 5.003
Burak tan sonra kankasi Selçuk'u da def edeceğiz ağlara ağlara hem deVelet taraftarlar buragi küstürüp yolladı bızde ıntıkamımızı göbeklıyı gondererek aldık sımdı sorun yok gıbı burak geri dönebılır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak tan sonra kankasi Selçuk'u da def edeceğiz ağlara ağlara hem deVelet taraftarlar buragi küstürüp yolladı bızde ıntıkamımızı göbeklıyı gondererek aldık sımdı sorun yok gıbı burak geri dönebılır
katılıyorum tinecilere gidebilir. olmadı ts'ye gitsin o da olmadı hamzanın evine gitsin...
Pek orta yapmadık aslında oynadığı maçlarda. Ne zaman eren girse yasin falan sapıtip içeri katetmeye çalışıyor yada uzaktan sut cekiyorlar
Fernandooooo
Feghouliii
nejat buralarda mı
![]()
![]()
doğruntvspora göre kjaerden gelen 8 milyonun yarısını gömecekler ama yetmez lima için.
Bu eşsiz günleri unutmayalım renktaş
![]()
renktaş bu golü attığında bile sevmiyordum hatta çok şaşırmıştım. Başkaları gibi değilim sevmediğime hakaret etmem. Bizde çok gol attı çok koştuğu zaman da oldu ama futbolcu olarak beğenmiyorum.
Biraz parlatıp satmak lazım hala piyasası varZaten kalacak umut etmekten başka yapacak birşey yok.
Ancak insan istiyo işte o bölgeye transfer
Tıklayınca forumda boş bir sayfa açılıyor .bu ne renkdas ?
Biraz parlatıp satmak lazım hala piyasası var
Biri takiminda istenmiyor oteki takiminin en iyi oyuncusuCity den fernando 5,2 milyon ediyor, gidip ezik osmanlıspordan ndiaeye 8 milyon mu vereceğiz? Komedi ve skandal olur, lemina imbula dışında topçu kalmadı da ligdeki ndiaeye mi kaldık? Sıcak bakmıyorum
Badou Ndiaye(6 M €+%15 pay)
Jaume Costa(5 M €)
Jason Denayer(500 B €)-Kira
Muammer Yıldırım(500 B €)
Şeklinde kapatabiliriz