Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılıyorum tinecilere gidebilir. olmadı ts'ye gitsin o da olmadı hamzanın evine gitsin...

Bu eşsiz günleri unutmayalım renktaş

by.gif

o shalke maçında 2-0ı bulsa idik 5 e giderdik burda.hamitin top direkten döndüydü.2.yarı da burak çok kaçırdı

bu kadar arap aldık alabınayı çagıralım şampiyonluk kutlamasına gipsy kings ile beraber ..bi habibi patlatırlar

ntvspora göre kjaerden gelen 8 milyonun yarısını gömecekler ama yetmez lima için.
doğru
kayer'in yıllık ücretini lima'ya önerip, gelen paranın hemen hemen hepsini de bonservisi için gömerler diye düşünüyorum.
aykut, topal'ı stoper olarak da değerlendirebilir ucuza stoper bulamazlarsa.

YouTube alabına bu bacımız.arapça sarkıları süper.bizim arap futbolcuların videosunu onun şarkılarıından yapıcam.

renktaş bu golü attığında bile sevmiyordum hatta çok şaşırmıştım. Başkaları gibi değilim sevmediğime hakaret etmem. Bizde çok gol attı çok koştuğu zaman da oldu ama futbolcu olarak beğenmiyorum.

Şu an Türk olarak eren'den daha fazla katkı verir Gomis'in yanına adam lazım renktaş

gece alabınadan şarkı atıcam.begendiginizi söyleyin,video yapayım futbolculara.

Badou Ndiaye(6 M €+%15 pay)
Jaume Costa(5 M €)
Jason Denayer(500 B €)-Kira
Muammer Yıldırım(500 B €)
Şeklinde kapatabiliriz

arkadaş nasıl bir spor medyası var Lima 10 numara değil mi forvete ihtiyacı yok mu bu fenerin 4 6 0 mı oynayacakmış aykut ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt