Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bruma ve muslera gayet açık ve net şekilde gözde isimlerdi.Bruma bir potansiyeldi ve bonserviside belliydi yani en yüksek parayi verdik aldik
Muslera gözde falan değil di burada yükseldi
Sneijder'de düşüşteydi 4ay top oynamadan geldi
Bişey başardığımız yok.
Tek yaptıkları kulübü batırmak.
1.5 alan adama 4.5 verirsen ve emekli olmasına da 2 sene kalmış ise koşa koşa gelir.
Bu saydığın isimlerin hepsi gözden düşmüş isimler.
işte mantıga sıgmıyorsa kesin alırız biz bu adamı dursun böyle calısıyor anlayamıyorum komisyonlar mı dönüyor noluyorsaFeghouli'nin 4.5 ettigi yerde ndiayeye 7 8vermek aptallık ikisinij arasinda birkac yas var sadece kariyer farkı vs.
Gözde olan hicbir iyi ismin türkiye'ye yolu kolay kolay düşmezBruma ve muslera gayet açık ve net şekilde gözde isimlerdi.
İkisinin de avrupa pasaportu olması bile tek başına para eder.
Sneidjer ise sadece 4 ay kadro dışı kaldı.
Ve imza attığı gün tüm dünya basınında spor sayfalarına ilk haber olarak girdi.
Ancak;Poldi,melo,drogba,elmander,ufaluji,eboue gibi isimler senin dediğin gibiydi.
İbrahimoviç mi dicem ama adam sakat.Boşa çıkmış durumda ama ne zaman döneceği belli değil11) "1 isim var,gelse ne Negredo kalır, ne Costa" cümlesini dün bir kez daha duydum..
Ne olursa olsun, sızdırmıyorlar..
Peşindeyiz..
Kafaya bakın beyler. BECEKENİN getireceği adam BATİSTUTA mı acep?
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
gol yemesini gec atakta yapamicagızSol açıktan çok sol bek lazım. Yoksa çok saç baş yolacağız, soldan çok gol yiyeceğiz.
beyler soruyorum trabzon almıs olsaydı ndiayeyi kac milyon bonservis öderdi ?
beyler soruyorum trabzon almıs olsaydı ndiayeyi kac milyon bonservis öderdi ?