Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.131
- 8.165
- 1.233
godfred donsah 5.5m imiş.....tanguy ndombele'yi de 4m civarına alabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
madem öyle biz neden 6 verdigimiz halde alamıyoruzzzzz
Ama güzel kadro olduğunu da itiraf etmeliyiz (Ndiaye yada o tip bir oyuncu,sol bek,sol açık geldiğini varsayıyorum)yasi kemale gelen heriflere fazla para vererek getirioz iste renktaslar itirazi olan yoktur umarim
Juliano Lorenz Oscar @fusketa
Hernani foi sondado por Galatasaray (Turquia) e St. Etienne (França). Volante não tem sido titular com Roberto Mancini, no Zenit.
madem öyle biz neden 6 verdigimiz halde alamıyoruzzzzz
Trabzonspor’un Başkent ekibi ile takas+para formülü ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bordo-Mavililer, 2 milyon EURO’nun yanında en az 3 oyuncu verecek.
OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> Ndiaye Trabzon’a hayırlı olsun!
Günebakış
olaya bak adamlar sudan ucuza alıcak bize gelince gecirmasyonun babasını yapmaya kalkıyor cakallar ya
neyse seneye iş bilen bi başkan secilirse bi oyuncuya derinin 3 katını verdigimiz transfer dönemleri biter insallahbizim yönetim sanırım gazetelerden öğrenerek bir değer biçiyor futbolculara. yoksa gidip pat diye 5m + 2 futbolcu teklif etmezlerdi. daha sonrada hemen 6 veya 6.5m e çıkmazlardı. Osmanlıspor yönetimi de ne olduğunu anlamamıştır. ayaklarına gelen iş bilmezlere kazığı çakmaya çalışmaları normal.
videolarda nasil bilmiyorum rdas ama ofansifmiş sanırım daha çok. 8 numarada oynarmis yaniHernani'yi Melo'ya benzetenler ??