Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
godfred donsah 5.5m imiş.....tanguy ndombele'yi de 4m civarına alabilirsin

Juliano Lorenz Oscar @fusketa

Hernani foi sondado por Galatasaray (Turquia) e St. Etienne (França). Volante não tem sido titular com Roberto Mancini, no Zenit.

Twitter

yasi kemale gelen heriflere fazla para vererek getirioz iste renktaslar itirazi olan yoktur umarim
Ama güzel kadro olduğunu da itiraf etmeliyiz (Ndiaye yada o tip bir oyuncu,sol bek,sol açık geldiğini varsayıyorum)

Bu oyuncuların arasına bir tane scout önerisi yatırım transferi çok iyi giderdi

Bruma'nın kaliteli olmayan kadrolarda kurtarıcı olmasını bekledik(özellikle geçen sene) esas bu kadroda parlardı.

Ve genç oyuncular böyle kadroların içerisinde harmanlanır,bir takımın tek hücum opsiyonu bizdeki gibi daha tam olmamış bir oyuncu olmaz normalde

Keşke akıl etselerde bir tane yatırım transferi yapsalar

yav su bjkllilerin totosu cok kalktı bu sene indirmemiz lazım o totoyu dayanamıyorum onların kendini bişey zannetmelerine yok kaliteyi yukarıya cekiyorlarmıs o vetereanların nefesini kesip göstermek lazım kaliyeyi onlara ya neyse

Trabzonspor’un Başkent ekibi ile takas+para formülü ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bordo-Mavililer, 2 milyon EURO’nun yanında en az 3 oyuncu verecek.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==> Ndiaye Trabzon’a hayırlı olsun!

Günebakış
olaya bak adamlar sudan ucuza alıcak bize gelince gecirmasyonun babasını yapmaya kalkıyor cakallar ya

bizim yönetim sanırım gazetelerden öğrenerek bir değer biçiyor futbolculara. yoksa gidip pat diye 5m + 2 futbolcu teklif etmezlerdi. daha sonrada hemen 6 veya 6.5m e çıkmazlardı. Osmanlıspor yönetimi de ne olduğunu anlamamıştır. ayaklarına gelen iş bilmezlere kazığı çakmaya çalışmaları normal.

DF2xkA8XoAIwuni.jpg:large

h.o

bizim yönetim sanırım gazetelerden öğrenerek bir değer biçiyor futbolculara. yoksa gidip pat diye 5m + 2 futbolcu teklif etmezlerdi. daha sonrada hemen 6 veya 6.5m e çıkmazlardı. Osmanlıspor yönetimi de ne olduğunu anlamamıştır. ayaklarına gelen iş bilmezlere kazığı çakmaya çalışmaları normal.
neyse seneye iş bilen bi başkan secilirse bi oyuncuya derinin 3 katını verdigimiz transfer dönemleri biter insallah

Belhanda'yı almayacaktık, çok büyük yanlış yaptık.

Muslera
Mariano Denayer Maicon Costa/Strinic
Fernando Fellaini
Feghouli Sneijder Konoplyanka
Gomis

Teknik Direktör: Fatih TERİM

Çok mu zordu yani şunu yapmak ?
N'diaye de umarım olmaz, bu maliyetlerle gelirse çok yağlı bir kazık olur. 10 milyon istiyoruz dedikleri an kalkıp gideceksin masadan. Başka oyuncu yok sanki dünyada.

hangi hernani o ya

yönetim bu kez ciddi gibi görünüyor. fernando'dan sonra ndiaye mendiaye fellaini isimleri geciyor.

belli ki selcuk aksilik olmazsa yedek kulübesine postalanacak.

Twitter

Ilgaz Çınar fernando'nun yanina bu oyuncuyu onermis, 20 yasinda ve Amiens'in ligue 1'e cikmasinda buyuk rol oynamis, iste fransa'dan boyle oyuncular alacaksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt