Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş yazımı okumadın galiba 14 yabncı zorunluluğu var ve melonun bölgesinde ondan daha iyi olan fernando var. İyi kötü onu yedekleyecek tolga var. Bizim ortasahada eksikliğimiz oyunun iki yönünü oynayabilecek bir ortasaha, ndiaye bu eksikliği giderebilirmi türkiye liginde çok rahat giderir. Konuşulan paralar çok fazla orası doğru ama senin mantığında fernando melo çok dafansif olur ve hucumda tıkanırız o yüzden çift yönlü ortasaha şart.

Ndiaye sanıldığı kadar iyi bir futbolcu değil malesef ben osmanlısporda çok fazla izlemedim fazla abartılacak bir oyuncu değil kalkıp 7m€ bonservis verilirse bu adama kazıklanmış oluruz 7m€ çok daha iyi oyuncular alabiliriz hemde şikeci bülente 5 kuruş kazandırmamış oluruz.

Ndiaye sanıldığı kadar iyi bir futbolcu değil malesef ben osmanlısporda çok fazla izlemedim fazla abartılacak bir oyuncu değil kalkıp 7m€ bonservis verilirse bu adama kazıklanmış oluruz 7m€ çok daha iyi oyuncular alabiliriz hemde şikeci bülente 5 kuruş kazandırmamış oluruz.

Ben illaki ndiaye alınsın demiyorum ama oraya iki yönlü adam şart. Yoksa yapılan o kadar transfer boşa gitmiş olur. Eğer oraya kaliteli adam alınırsa şampiyonluk yarışında bizde söz sahibi oluruz.

Fernando alındıktan sonra 34 yaşındaki Melo'nun gelmesi bence saçma olur

Hatem Ben Arfa için girişimlerini sürdüren Antalyaspor, Toronto forması giyen Sebastian Giovinco'yu da gündemine aldı. (@ihacomtr)

Melo'nun birkaç maçını bende izlemiştim. Eski Melo'yla alakası yok ve yaşı da ilerledi. Düşük bir ücretle yedek olmayı kabul edecekse gelsin.

Melonun bundan sonra gelebileceği tek yer klübedeki ayhanın yeri olur gerisi saçma olur.

Türkiye'deki futbolseverlere bu yöneticiler çok bile. Takımların yaş ortalaması 40 olmuş hala istenen adamlara bak. Ondan sonra efendim Monaco ne kadar başarılı, Sevilla niye tercih sebebi diye sızlan dur.

Melo şahsen baduya bir ton para harcanacagina gelsin isterim. Selçuk sevmiyoruz ama şu gerçek ki senelik 4 kazanıyor ve badu gelse dahi oynama ihtimali var. Melo forma girerse oynar fernando ile. Kalan parayla da sol bek alır daha dengeli kadro olur

bizdeki bütün pisliklerin arkasında aslında dursun degil kardesi mehmet özbek var bu artık acık ve net

Melo gelsin ama saha içine değil,abartmayalım arkadaşlar şuan bize adam kılık bir 8 numara lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt