Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen renktaş futbol cahili çok taraftar var malesef.
Futbol cahili değil de duygusal. Melo efsanedir tamam ama bu saatten sonra zararı dokunur. Ben Melo yu iyi hatırlamak istiyorum, gelirse bütün iyi anıları kötüye çevirir. Antrenör olarak gelsin sıkıntı yok, ilk 11 transferleri yapılsın bütçen artarsa sembolik 1 senelik imzalatırsın onada lafım yok ama şu haliyle oynayamaz.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melo gelsincileri pistten alalım lütfen...

Abi ne melosu yav adam kaç yaşına geldi transferin son günü kaçıp gitti inter'e bırakın iki şov yaptı diye hemen istiyorsunuz

Futbol cahili değil de duygusal. Melo efsanedir tamam ama bu saatten sonra zararı dokunur. Ben Melo yu iyi hatırlamak istiyorum, gelirse bütün iyi anıları kötüye çevirir. Antrenör olarak gelsin sıkıntı yok, ilk 11 transferleri yapılsın bütçen artarsa sembolik 1 senelik imzalatırsın onada lafım yok ama şu haliyle oynayamaz.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş twitterda meloya açılan hastage atılan yorumlara bak neden cahil dediğimi anlarsın melo gelince bizi şampiyon yapacağına inanan hatırı sayılır bir kitle var.

Vay be Mbappe yıllık 850 bin Euro brüt maaş alıyormuş.

Takımda kalmak için takımda en yüksek maaş alan kişi olmak istemiş

Anlık

Muslera Mariano Maicon Serdar Linnes Fernando Selçuk Feghouli Belhanda Rodrigues Gomis

Sol bek ve Selcugun yerine adam gelirse açık ara en iyi kadro bizde

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Melonun durumu isteyecegi maasa gore belli olur yillik 1 m euroya donebilir

ama harbi gerek yok Denayeri isterim

Feghouli ve Fernando'nun gelişi ile 13 yabancı olmuş....Cavanda ve De Jong'u acil postalamak lazım

Geçen sezon Dinamo Kiev’den Belhanda’yı kiralayan Nice’in, Faslı yıldızın boşluğunu Sneijder’la doldurmak için harekete geçtiği ortaya çıktı.

De Jong gönderilirse yıllık 1m euroya Melo'nun kesinlikle gelmesi gerektiği taraftarıyım. Orta saha rotasyonu Fernando-Badou-Tolga-Melo-Selçuk olsun ki madem bu şerefsiz gitmiyor öyleyse forma giyme ihtimali de nerdeyse %0 olsun. Selçuk 5. adam konumuna düşmezse olası bir kart cezası ve sakatlık durumunda yine oynamaya başlar. Zaten Melo'yu isteyenler gelsin 30 maça çıksın diye istemiyor. Takımı ateşlesin, soyunma odasında motivasyonu arttırsın diye, ceza ve sakatlık durumlarında da en azından Selçuk'u aratmayacak bir oyuncu olarak kendisine güvenebileceğimiz için istiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt