Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ingiltere de ilk 11 oynayan topcuların süper ligde fark yaratacagı düsüncesindeyim. fernando-fellaini-feguli bence cok nokta tercihler olur.

3'ü hem üst seviyenin oyuncuları hemde gecen sezon takımlarının as topcularıydı.

DF5poNSWAAIKor4

Çok fazla genç istioruzda şampiyonluk 27-34 yaş arası liser oyuncularla gelmiştir hep
eğer bu yeni çocuklar armamıza aahip çıkarlarsa en verimli yaştalar

Imbula ve Lemina olmuyor ve oraya kesinlikle Ndiaye tarzında oyuncu lazım. Ndiayeden daha uygun isim bulabileceğimizi sanmıyorum.

yani n'diaye nin hangi özellikleri bizde oynamasını sağlar?

yani pek izlemedim, büyük maclarda denk geldim, süratli, dinamik bir merkez görüntüsünde ama diğer anadolu maclarındaki performansı nasıldı mesela? bircok anadolu topcusu gibi vitrin maclarında mı kendini gösterdi.

birde mental acıdan bizde oynamaya yeter limi? mentalite cok önemli bizim icin.

Geçmişte Türkiyeden gelen 1 oyuncuya bile olumlu bakmadım ben. Tersine, tutmayacağını tahmin ediyordum kendi kendime çünkü fazla göze batıyorlar bu vasat ligte. Ama Ndiayeyi ilk defa bunlardan farklı yerde tutuyorum.

yani n'diaye nin hangi özellikleri bizde oynamasını sağlar?

yani pek izlemedim, büyük maclarda denk geldim, süratli, dinamik bir merkez görüntüsünde ama diğer anadolu maclarındaki performansı nasıldı mesela? bircok anadolu topcusu gibi vitrin maclarında mı kendini gösterdi.

birde mental acıdan bizde oynamaya yeter limi? mentalite cok önemli bizim icin.
Vasfi Vural sırf zenci diye istiyor mesela.

Gomise biri dese de saçlarını kesse yav, yavaşlatıyor adamı çok

Ne kadarda durgun bir gun. Feg ve fer kap gelsede rahatlasak

Muslera(c)
Mariano-Maicon-Kompany-Monreal
Fernando-N'diaye
Feghouli-Belhanda-Bernard
Gomis

T.D: Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt