Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yani n'diaye nin hangi özellikleri bizde oynamasını sağlar?

yani pek izlemedim, büyük maclarda denk geldim, süratli, dinamik bir merkez görüntüsünde ama diğer anadolu maclarındaki performansı nasıldı mesela? bircok anadolu topcusu gibi vitrin maclarında mı kendini gösterdi.

birde mental acıdan bizde oynamaya yeter limi? mentalite cok önemli bizim icin.

Bizim en büyük sorunumuz orta sahadan topu hücuma taşıyıp hücuma destekci koşular yapacak bir oyuncu. Sneijder bu yüzden rakip bölgesinde sürekli tek başına kalıyordu. Rakiplerde 2 kişiyle Sneijderi tutunca ve destekci koşular gelmeyince, etkisiz oluyordu son dönemler. Hatırlayın Melo gibi defansif oyuncu bile zaman zaman o koşuları yaparak Sneijderin verimli olmasını sağlıyordu.

Benzeri Belhanda için geçerli olur o tip oyuncu gelmezse. Ndiaye top tekniğiyle tam bunu yerine getirebilecek, sakin ve aklı başında olan bir oyuncu. Dar alanda topla iyi paslar yapabilen bir oyuncu ve o aradığımız bölge için temposunun üzerinde bir oyuncu. Tabi burdan Real Madridlik oyuncu olduğunu çıkarmamak gerekir. Seviyemize göre yorum yapıyorum.

Mesela Talisca gibi pasif bir oyuncu bile oyun içinde pek çok boş alan bulabiliyor. Bunun nedeni ise arkadan topla koşu yapan Oğuzhan gibi oyuncular. Oğuzhan oynamadığı dönem Beşiktaşın orta sahası hücumda kilitleniyordu çünkü geriden tehlike yaratacak oyuncu yoktu. Bu Oğuzhanın iyi olduğundan değil, tamamen taktiksel açıdan.

Bu dediklerimin ideali Lemina olurdu.

Son düzenleme:
kap gelsin rahatlayalim

fegh ver fernando bitti mi belli degil

G.Saray'da sol bek takviyesi askıya alındı5 bek oyuncusu bulunan G.Saray, Cavanda,Linnes yada Carole'den birini satamazsa sol bek almayacak

ali naci ne diyor lan?!

Şimdiye kadar pek dikkat etmezdim ama görüyorum ki sosyal medyadaki taraftarların çoğu gerizekalı malesef. Sayfanın biri aşağıdaki gibi bir ilk 11 paylaşıp takipçilerinin düşüncelerini almak istemiş. Şu gelen yorumlara bakın.

Dayanamayıp ben de bir yorum yazdım. Tepki gösteriyorum ayağına viral reklam yapıyor dememeniz için kullanıcı adımı sansürledim.

4fb9df0b8a6585f080b762a62735b4e7.png

c77669892647e42045c1469a779e4cc8.png

e15fb372a1d3bb62a1f3f363c10e67f4.png

Bizim en büyük sorunumuz orta sahadan topu hücuma taşıyıp hücuma destekci koşular yapacak bir oyuncu. Sneijder bu yüzden rakip bölgesinde sürekli tek başına kalıyordu. Rakiplerde 2 kişiyle Sneijderi tutunca ve destekci koşular gelmeyince, etkisiz oluyordu son dönemler. Hatırlayın Melo gibi defansif oyuncu bile zaman zaman o koşuları yaparak Sneijderin verimli olmasını sağlıyordu.

Benzeri Belhanda için geçerli olur o tip oyuncu gelmezse. Ndiaye top tekniğiyle tam bunu yerine getirebilecek, sakin ve aklı başında olan bir oyuncu. Dar alanda topla iyi paslar yapabilen bir oyuncu ve o aradığımız bölge için temposunun üzerinde bir oyuncu. Tabi burdan Real Madridlik oyuncu olduğunu çıkarmamak gerekir. Seviyemize göre yorum yapıyorum.

Mesela Talisca gibi pasif bir oyuncu bile oyun içinde pek çok boş alan bulabiliyor. Bunun nedeni ise arkadan topla koşu yapan Oğuzhan gibi oyuncular. Oğuzhan oynamadığı dönem Beşiktaşın orta sahası hücumda kilitleniyordu çünkü geriden tehlike yaratacak oyuncu yoktu. Bu Oğuzhanın iyi olduğundan değil, tamamen taktiksel açıdan.

Bu dediklerimin ideali Lemina olurdu.

demek istedigim bunları osmanlı'da yapıyordu. birde sadece sürat ve enerji yetmeyebilir. mental acıdan sağlam olmalı. karar verme ve oyun görüsü mesela..

acıkcası ben fellaini-fernando merkezinin daha sağlam olacagını düsünüyorum. fellaini n'diaye kadar hızlı ve kıvrak degil ama oyun görüsü, teknik, karar verme ve top kapma/saklama özellikeri daha gelismis.

hayırlı olsun diyelim..

Bana sorarsanız hem sol bek hem sol kanat lazım. Ama bütçe gerçekleri var, realist yaklaşmak gerekir.

Feghouli, Fernando ve Ndiaye gelecekse, Denayeri kiralayıp transferi kapatırım. Bu kadroyla sadece ligte sol tarafı Galatasaray olarak kompanse edemiyorsan, kulübe kiliti vuralım o halde.

O 2 bölge sezon sonuna kalacak mecburen.

Bana sorarsanız hem sol bek hem sol kanat lazım. Ama bütçe gerçekleri var, realist yaklaşmak gerekir.

Feghouli, Fernando ve Ndiaye gelecekse, Denayeri kiralayıp transferi kapatırım. Bu kadroyla sadece ligte sol tarafı Galatasaray olarak kompanse edemiyorsan, kulübe kiliti vuralım o halde.

fernando-fellaini-feguli 3'lüsü alınırsa, volkan-latovec himidir nedir o ikisini sol kanata koysan yıldız etkisi yaratır.

özetle hedefteki 3 transfer takımı üst seviyelere cıkartacak.

Kadro kiyaslama yaparken trabzonuda yazanlari anlamiyorum,ts bir loser kulübü,sampiyon filan olmasi imkansiz,olmasinda zaten

hahahahahaha :D

Fernando kirmizi kart görüp dans ediyor...ve tanidik bir isim daha var video da; Vitor P.

YouTube

demek istedigim bunları osmanlı'da yapıyordu. birde sadece sürat ve enerji yetmeyebilir. mental acıdan sağlam olmalı. karar verme ve oyun görüsü mesela..

acıkcası ben fellaini-fernando merkezinin daha sağlam olacagını düsünüyorum. fellaini n'diaye kadar hızlı ve kıvrak degil ama oyun görüsü, teknik, karar verme ve top kapma/saklama özellikeri daha gelismis.

hayırlı olsun diyelim..

Ben aksine Fellaini-Fernando orta sahanın iki oyuncuyu da kötü göstereceğine inanıyorum, çünkü takım hücumda etkili olamayınca o ikilinin defansta yaptıkları kimseyi ilgilendirmeyecek. Fernando transferi sonrası Fellaini inanılmaz büyük saçmalık olur. Tabi bu benim fikrim.

Ndiaye mental açıdan ne durumda ben bilemem, tanımıyorum sonuçta kişiliğini. Ama kale önünde verdiği kararlara ve sakinligine göre yorum yapacaksak, şimdiye kadar anadoludan gelen her oyuncudan daha sağlam durumda.

Stoper öncelik sırasında gerilerde bence şu an. Serdar konusunda Tudor da biraz iy niyetli olmalı ve şans vermeli. Ortasahaları ve Feghouli bittikten sonra sıra sol bek ve sol açıkta olmalı bence.

Şimdiye kadar pek dikkat etmezdim ama görüyorum ki sosyal medyadaki taraftarların çoğu gerizekalı malesef. Sayfanın biri aşağıdaki gibi bir ilk 11 paylaşıp takipçilerinin düşüncelerini almak istemiş. Şu gelen yorumlara bakın.

Dayanamayıp ben de bir yorum yazdım. Tepki gösteriyorum ayağına viral reklam yapıyor dememeniz için kullanıcı adımı sansürledim.

4fb9df0b8a6585f080b762a62735b4e7.png

c77669892647e42045c1469a779e4cc8.png

e15fb372a1d3bb62a1f3f363c10e67f4.png

Çok haklısın kardeş.etrafimda stadyumdan izleyip salladığı adamı akşam izlediği yerli sevicileri dinledikten sonra öven bir sürü adam var .adamlar kendi gördüklerine inanmıyor.beyaz futbol ve diğer spor programları başlasın ''selcuk'u yedirmeyiz', ''neden türk yok bu takimda'' goygoylari başlar yine twitter'da...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt