Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fernando'yu Instagram'dan şimdi takip ettim. Yarım saat önce Galatasaray formalı fotoğrafı gerçekten beğenmiş

Ben de mesaj attım :) Ortamı ve kulübü övücü şeyler yazdım, Melo'ya sor bizi dedim. Kral olursun burda dedim.
Belki okur ve işe yarar. Elimizden gelen bu napalım.

fm tayfadan yorum alalim
7e5cca547970bd696d159bc654fb7610.jpg
Profile göre yorumlayacak olursak DUZ yolda yuruyemeyen bir insan

fm tayfadan yorum alalim
7e5cca547970bd696d159bc654fb7610.jpg

Kendisini hiç izlemedim ama bu profilden çıkardığım sonuç Olcan'ın bizdeki sol bek performansıyla aşağı yukarı aynı olur. Carole şu an çok formsuz olsa da onu aratmayacak seviyede bir isim de değil gibi hissediyorum.

Fanatik kaynaklı habere inanıp Cenk Ergüne inanmıyorsunuz ilginç gerçekten cenk iş imza aşamasında dedi o iş bitti büyük ihtimalle

Paris'te bugün kulübede olsa bile Jese'nin orada forma sansi bulma ihtimali yok.

Draxler, Di Maria ve Lucas 18'de yokken kulübede oturuyor.

Kiralamak lazim. Real Madrid ve Paris'in bir seyler gördügü adam Türkiye Ligi'nde estirir.

Orta sahaya Ndiaye falan hic ugrasmam gider Milan'dan Pasalic'i kiralarim. Sözlesmesi sezon sonunda bitiyor, 1 sene daha uzatirlar bizde zorunlu satin alma opsiyonu koyariz sözlesmeye.

Parayi Vida ve sol beke harcardim ben. Hem biraz olsun takimin yas ortalamasi dengelenir.

Muslera
Mariano Maicon Vida Transfer
Fernando Pasalic
Feghouli Belhanda Jese
Gomis

bu arada 21 oyuncunun 13ü yabancı olabilecekmiş baya iyi oldu bu ilk 11'i full yabancı çıkarsak yedekte de 2 yabancı olacak

Son gun diye kapkara bir resim begenmesi ne kampin son gunu ne de kadroya girmeden onceki son gun vs gibi seylere yorumlanir.
Resmen ayrilik kokuyor o resim...

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

begendiği Galatasaray formalı resmi,o son gun olayını instagram hikayesinde paylaşmış.city kampında falan da degil şu an.hayırlı olsun tekrardan.

Son düzenleme:
Paris'te bugün kulübede olsa bile Jese'nin orada forma sansi bulma ihtimali yok.

Draxler, Di Maria ve Lucas 18'de yokken kulübede oturuyor.

Kiralamak lazim. Real Madrid ve Paris'in bir seyler gördügü adam Türkiye Ligi'nde estirir.

Orta sahaya Ndiaye falan hic ugrasmam gider Milan'dan Pasalic'i kiralarim. Sözlesmesi sezon sonunda bitiyor, 1 sene daha uzatirlar bizde zorunlu satin alma opsiyonu koyariz sözlesmeye.

Parayi Vida ve sol beke harcardim ben. Hem biraz olsun takimin yas ortalamasi dengelenir.

Muslera
Mariano Maicon Vida Transfer
Fernando Pasalic
Feghouli Belhanda Jese
Gomis

[email protected] a mail kampanyası baslatalim bu msji

Sürpriz transfer genç bir forvet bence.

Edit: Arka planda TRT Spor açıktı bunu yazdıktan yaklaşık 30 sn sonra konuşan muhabir sürpriz transferin forvet olacağını düşünüyorum dedi, enteresan bir tesadüf. :D

------------------- Muslera
Mariano -- Maicon -- Denayer --- Linnes
Feghouli Fernando Badou(Fellaini) Belhanda
-------------- Gomis Transfer

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt