Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fellainiyi çöp yaptınız ya ben size daha ne diyeyim. Bu adam Evertona 21 milyon euroya, 2013 yılında da Manu'ya 32 milyon euroya transfer oldu. Manulu taraftarlar Pogba, Mata vs varken doğal olarak bu adamı istemez tabi. Biraz kendimize gelsek iyi olacak, başkanımız Florentino Perez değil, bizde Real Madrid değiliz. Verrati falan gelirse mi sevineceksiniz anlamadım ki. Melo'da bu lige yılın bidonu seçilerek geldi ama ligin içinden geçti. Fellaini gelsin müthiş katkı verir.

uzun sürecte kaldıramazdık belki.anca alısır bizim takım biribirine.bu sene daha zor galiba avrupa ligi.
Kesin final olur demiyorum ama o seviyelerde olacak gibi görünüyor takım

Daha sol bek,stoper,o.saha,forvet alacaklar ki C.Ergün'ün bence sürpriz oyuncu sürpriz mevki dediği de sol açık

Gelecek transferlerin seviye olarak diğerlerinden aşağı olacağını da sanmıyorum yani çok vahşi bir kadro olacak

Cidden yazık oldu elenmemiz

2111290_ob27a.jpg

SA
Görüyorum ve arttırıyorum.
5654d3c534abe62a82b870643306665a.jpg

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kesin final olur demiyorum ama o seviyelerde olacak gibi görünüyor takım

Daha sol bek,stoper,o.saha,forvet alacaklar ki C.Ergün'ün bence sürpriz oyuncu sürpriz mevki dediği de sol açık

Gelecek transferlerin seviye olarak diğerlerinden aşağı olacağını da sanmıyorum yani çok vahşi bir kadro olacak

Cidden yazık oldu elenmemiz
keske real madrid,barcleona,psg ,münih bu kadar deli paralarla döndürmeseydi piyasayı.sampiyonlar ligi kupası yakısırdı bize.haksızlık bu.

2013te adımız anılanlar:draxler,robben,clichy (daha yaşı 27-28di),digne(13 milyon avro konusuldu),nani (manchesterın 2013 sampiyonlugunda fena degildi)

keske real madrid,barcleona,psg ,münih bu kadar deli paralarla döndürmeseydi piyasayı.sampiyonlar ligi kupası yakısırdı bize.haksızlık bu.

Şimdi çok iyi kadro kuruluyor seneye 1-2 transfer gerekir en fazla yani elimiz daha rahat olur seneye
Bir de belki rotasyon güçlendirilmeye çalışılır

Uefa'yı tekrar alabiliriz de CL olmaz. Önce liselilerden yada onların küçük olsun bizim olsun, 1 ileri 2 geri mottolarından kurtulmak lazım

fellaini de bonservismi varmış birde podolski eboue gomis gibi semboliktir umarım yoksa ndiayeden daha maliyetli ve geri dönüşü yok o p aranın

bir şeyi de beğenin yahu .
alınan adamlar son derece kaliteli.
yönetim hatalarından bayağı ders çıkarmış.
selçuk inan kenesini de yedeğe çekerlerse ben tebrik edeceğim.

bir şeyi de beğenin yahu .
alınan adamlar son derece kaliteli.
yönetim hatalarından bayağı ders çıkarmış.
selçuk inan kenesini de yedeğe çekerlerse ben tebrik edeceğim.

Taraftarın en çok abarttığı ama sanılan kadar önemli olmayan bir hata transfer.

Asıl hataları yalancı, çıkarcı ve satışçı bir yönetim olmaları. Duruşları olmaması, haklarımızı ezdirmesi, şamar oğlanı olmaları.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt