Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tinerspor vasat oyuncularla takım oyunu oynuyordu o bizde yoktu.
herkes bruma'nın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyordu.
poldi ve wes asla eski gücünde değillerdi hatta takıma kamburlardı.

lobinin elbette etkisi vardır ama maç sahada oynanır. kaldı ki geçen sene tinerciler aşırı kollandı fener de biz de arada kaynadık .

Kollatacaksın kendini. Gidip TFF den para aldık, hakkımızı savunamıyoruz pek dersen doğrarlar tabi. Ezik gibi açıklamalar yapıyorlar. Taraftarı küstürüyorlar, her hafta ayrı skandal ve yalan. Ceza kesiyor, sonra vazgeçiyor, kadro dışı bırakıp 3 defa affediyor. Taraftarın önüne attığı oyuncu ile gidip toplantı yapıp rapor alıyor.

Ya şu Dursun'un resmini atıp durmayın aga. Tapatalk'da zaman çizelgesinde iğrenç herifin resmi gözüküyor.

------------------eray---------------

linnes----ozan-----koray------batuhan tekin

----------gökay-----oben saracoglu

recep---------------atalay-------------melih gökçimen

---------------------yunus------------

2.kadro :o

fellaini mi ndiaye mi sence? fiyat, oyunculuk, geri dönüş açısından?

Zor bir soru... Fellaini´nin ne türlü bir albenisi olur bilemiyorum. Ndiaye sanki daha rahat elden cikar. Ancak performans olarak Fellaini cok büyük katki verebilir. Ndiaye´den bile daha fazla. Ndiaye merkez olarak da oynar, ama daha cok bir forvet arkasi. Yada karisimi diyelim.

GS Eskisehir macini internetten full nerden izleyebilirim

YARDIM LÜTFEN

Beyler vatan millet sakarya'cı FT memleketi haraca bağlamış resmen. O nasıl tazminattır.

Zor bir soru... Fellaini´nin ne türlü bir albenisi olur bilemiyorum. Ndiaye sanki daha rahat elden cikar. Ancak performans olarak Fellaini cok büyük katki verebilir. Ndiaye´den bile daha fazla. Ndiaye merkez olarak da oynar, ama daha cok bir forvet arkasi. Yada karisimi diyelim.

Klasman farkı var arada. N'diaye ancak iyi sistem takımında iş yapabilir. Çekip çeviremez bir takımı.

Fellaini bizim ligde tır gibi geçer rakiplerin üzerinden. Melo'da gelmeden öne bu kim böyle kazma bidon deniyordu.

Bu forumda ve sosyal medya ne yazıyorsa tersini yapacaksın.

Dursun ne denirse yaptığı için bu haldeyiz.

eski sevgilisinin fotosunu begenen kız yapmıslar :/

o degilde bu kadar yabanci futbolcuyla ligi domine edersek seneye 5+1 yabanci kurali hayirli olsun
Ha diyince degistiremezler o kuralı.
Tüm kulüpler Suanki kurala göre transfer yapıyor.
Bu sene görülecek ki yabancı serbestliği sayesinde ligin kalitesi gözle görülecek şekilde artacak.
Hiç gerek yok kural varken de bok milli takım yokken de.

GSCimbom Mobile App

Klasman farkı var arada. N'diaye ancak iyi sistem takımında iş yapabilir. Çekip çeviremez bir takımı.

Fellaini bizim ligde tır gibi geçer rakiplerin üzerinden. Melo'da gelmeden öne bu kim böyle kazma bidon deniyordu.

Bu forumda ve sosyal medya ne yazıyorsa tersini yapacaksın.

Dursun ne denirse yaptığı için bu haldeyiz.

Katiliyorum. Burada Fellaini tempolu oyunda nasil oynayacak diye soruluyor, adam yillardir dünyanin en tempolu liginde at kosturuyor. Firsat transferi olarak görüyorum.

o degilde bu kadar yabanci futbolcuyla ligi domine edersek seneye 5+1 yabanci kurali hayirli olsun

Bu kural 4 yillikti.Bu üçüncü senesi.yani önümüzdeki yılın sonunda süresi dolacak.eger fb bu iki yıl içinde başarısız olursa yabancı sayısı azaltilabilir.ilk yıl 11 yabancı,sonraki yıl 9,sonraki yıl 8 şeklinde kademeli olur yani birden şak diye düşmez.cunku anadolu takımlarının hemen hepsi kadroyu yabancıyla doldurdu onlar da aniden düşmesini istemez bu yüzden.

Ndiaye 8 no olarak daha iyidi ( Naby Keita tarzi). Tamam belki ikinci dönem komple cöktüler ( Hanzo dönemi) ama yinede kendisi de 10 no olarak oynadiginda okadar iyi de degildi

Fernando Reges'in röportajı ile cenk ergün'ün röportajı taban tabana zıt.
Yönetim tarafindan yine kandırılıyoruz anlaşılan.
B planı oldugunu da sanmam, Lassana Diarra olayı gibi olursa bu sefer hangi emekliyi alcaz bakalım son dakikada.

Bu sene görülecek ki yabancı serbestliği sayesinde ligin kalitesi gözle görülecek şekilde artacak.

GSCimbom Mobile App
Ft sıçtı batırdı milli takımda yoksa iyi oyuncular var.
Topalı Stoper
Ozanı ilk 11 oynatmak nedir :(

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

GSCimbom Mobile App

yapma baskan. bu ulkede bir gunde playoff geldi.

burasi turkiye. bir gecede her sey olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt