Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi oyuncu alcaksınız 50 nazla 50 tane açıklamayla cılkını çıkardınız be yönetim kim geliyosa gelsin artık bu ne çocuk oyuncağına döndü siz show yapcanız diye takım ilk haftalarda puanları kaybedecek asıl o zaman görün showu dursuncum

sürpriz konoplyanka veya gaitan olsun

gaitanı alabilir myiiz sola :/kiralasak

Dursun başkanın teklifini kabul ediyoum derse der demez GS şampiyon olur bahsine böbrek basarım. Mart ayında turlarız.

Mariano çok büyük katkı verecek.
Hele hele taraftar yıllar sonra gerçek bir Bek görünce, şaşırmalqr Banko

GSC App VIP Edition 1.0

Ben de öyle düşünüyorum, yıllarca sabri düzgün orta açsın diye bekledik.Sağ kanattan bindirirken tribünleri ayağa kaldıracak bir topçu bu Mariano

Riekerink varken yapmıştı bence Tudor Riekerink'ten vasat bir hoca..
Direk demesi lazım bu çok doğal birşey herşey olabilir derim Tudor kalpten gider zaten :)

Ben de böyle düşünüyorum. Özellikle satılık yazarların ağzını kapatmak isteyecektir.

Ama Tudor olduğu sürece olumlu bir açıklama yapmaz gibi.
Bence çağrıldığımızda görevi reddetmeyiz ama Galatasaray'ın başında hoca varken göreve talip olmam etik olmaz deyip topu dursun'a atacaktır.

Dursun da önce Tudor ile mukavelimiz var deyip yalanlayacak sonra da her zaman ki gibi kendini yalancı çıkarıp Tudor'u kovacaktır :D

Bence çağrıldığımızda görevi reddetmeyiz ama Galatasaray'ın başında hoca varken göreve talip olmam etik olmaz deyip topu dursun'a atacaktır.

Dursun da önce Tudor ile mukavelimiz var deyip yalanlayacak sonra da her zaman ki gibi kendini yalancı çıkarıp Tudor'u kovacaktır :D

Aynı şekilde düşünüyorum ben de. İnşallah bu şekilde de olur. Bu hafta içi hallederiz umarım.

..
1069031e92aea5d4f56c93e9e0dc4ee1.jpg

Tudor şampiyon olsa da muhtemelen Lucescu'nun 2002'de yaşadığı kaderi yaşayacak. Yeni yönetim (muhtemelen Albayrak'ın içinde olacağı) Özhan Canaydın'ın o dönem aldığı kararı alacaktır.

forum olarak keklendik galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt