- 21 Ocak 2010
- 72.668
- 51.104
- 5.003
Bence çok hırslandı kendini kanıtlamak isteyecektir.Terim dinlenmek istiyorum yoruldum flan biseler diyecektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence çok hırslandı kendini kanıtlamak isteyecektir.Terim dinlenmek istiyorum yoruldum flan biseler diyecektir.
hemen sözleşmesini feshedelim ama 20m euro tazminat maddesi koyalım fbjk ye gitmesin.Feg hafta içi gelecek
2 gün ek izin istedi.
GSC App VIP Edition 1.0 ™
Bence çok hırslandı kendini kanıtlamak isteyecektir.
Mariano çok büyük katkı verecek.
Hele hele taraftar yıllar sonra gerçek bir Bek görünce, şaşırmalqr Banko
GSC App VIP Edition 1.0![]()
Bence çağrıldığımızda görevi reddetmeyiz ama Galatasaray'ın başında hoca varken göreve talip olmam etik olmaz deyip topu dursun'a atacaktır.Ben de böyle düşünüyorum. Özellikle satılık yazarların ağzını kapatmak isteyecektir.
Ama Tudor olduğu sürece olumlu bir açıklama yapmaz gibi.
Bence çağrıldığımızda görevi reddetmeyiz ama Galatasaray'ın başında hoca varken göreve talip olmam etik olmaz deyip topu dursun'a atacaktır.
Dursun da önce Tudor ile mukavelimiz var deyip yalanlayacak sonra da her zaman ki gibi kendini yalancı çıkarıp Tudor'u kovacaktır![]()
..gaitan :/
önce transferler gelsin sonra içimizden çıkarırız moduna girmeyelim.Aynı şekilde düşünüyorum ben de. İnşallah bu şekilde de olur. Bu hafta içi hallederiz umarım.
önce transferler gelsin sonra içimizden çıkarırız moduna girmeyelim.

Bence çok hırslandı kendini kanıtlamak isteyecektir.