Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hep burdayım,forumun adamıyım.fazla dikkat çekiyosun yorumlarınla...artık ugrasamıycam,modlar baksın.

Burada yorumlarımızı belirtiyoruz pek çok konuda. Bu şekilde millete sürekli hakaret ederek hem beni hem insanları geriyosun. Seni uyarıyorum. İnsan ol. Adam ol. Millet yanlış düşündüğümü söyleyebilir,argümanlarla buna karşı çıkabilir. Senin zekanın yettiği tek şey kuş diye yaftalamak maalesef.

Son düzenleme:
Tudor konusunda ben kalmasını istedikçe çoğu renktaşım bana kızdı belki de haklı çıkacaklar ama Sneijder hariç ki anladığım yönetim hamlesiydi bu. Dürüstçesi sneijderin menejeri Alanya maçı sonrası taraftarın sevgisini kullanıp biz gitmek istiyoruz demiş ki amaç bu sene bitecek sözleşmesini aman Sneijder giderse taraftar bizi linç eder gitme zam yapalım sözleşme uzatalım dedirtmekti bizimkiler de tamam deyince menejeri totosunun üstüne oturdu. Sneijdere sırf önümüzden kızıyorum para için menejaerinin o oyunu oynamasına izin verdi alet oldu. Pişman oldu ama hem bizi sneijderden etti hem de o parayı bir daha bulamaz.

Tudora gelince gidenler doğru gelenler ve gelecek olanlar doğru Selçuk yedeğe be Sabri Yok Semih yok Tolga yedeğe Yasin yedeğe

Sistem çok koşan box to box sağlam fizikli bir takım kurmak istiyor ki Türkiye de bu sistem hep iş yapmıştır elmanderli o kadro şampiyonluğu bırakın en göze hoş futbolu oynadı son 15 senede. Eee motivasyon taktik onları da görecez inş kötüyse gider bu kadar net

Her dediginin altina imzami atarim gelen gidenler dahil,taa ki fellainiye kadar.Ben fellainin tudorun istedigi bir transfer olduguna katiyetle inanmiyorum.Fellaini yönetim daha dogrusu muhalefete yaranabilme transferi,bkz Bülent tulun..
Ztn senin dedigin cok kosan dinamik box to box deyimine uymuyor fellaini.
Tudorun bgne kadar istedigi ortasahalara baktigimiz vakitde bu acikca görülmekte (Asamoah,imbula,Lemina,n'diaye)
Korkum yönetimin kalan transferlerden birkacini kendi kafasina göre yapmasi

Fernandonun paylaşımı 24 saat önce atmış yarın kap gelir

c492cbee61ae1a6341c1d9a96ba723ab.jpg

D6603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Ben Arfa ısrarı nedir? Belhanda kanat oynamaz unutun bunu. 10 milyona yazık olur.

Burada yorumlarımızı belirtiyoruz pek çok konuda. Bu şekilde millete sürekli hakaret ederek hem beni hem insanları geriyosun. Seni uyarıyorum. İnsan ol. Adam ol.

ben bitane düzgün yorumunu görmedim.hakaret etmedigim gibi insanları da germiyorum.ama sen beni geriyosan digerleri de geriliyodur.onlar da farkeder yakında olumsuz yorumlar serini....insanlık,adamlık sergileyecek bi durum da yok.forumun huzurundan sorumluyum ben.iyi forumlar

Aspor'a göre yeni transferlerimizden biri oynadığımız taktikten bi bok anlamadım demiş.

ben bitane düzgün yorumunu görmedim.hakaret etmedigim gibi insanları da germiyorum.ama sen beni geriyosan digerleri de geriliyodur.onlar da farkeder yakında olumsuz yorumlar serini....insanlık,adamlık sergileyecek bi durum da yok.forumun huzurundan sorumluyum ben.iyi forumlar

Olumsuz durumlarda olumsuz yorumlar yapılır. Olumsuz durumları alkışlayarak bu duruma geldi bu kulüp. Biraz bilinçlen de tepkiini fikrini ortaya koy. Saksı gibi her önüne konulanı kabul etmeye gerek yok. Bir de insanların fikirlerin saygı göstermeyi öğren bir an önce. Oldukça saygısız tutumlar içindesin. Ergenliğine veriyorum. Daha fazla uzatmaya gerek yok. Cevap yazmakla uğraşamıycam sana. İyi forumlar.

Son düzenleme:
Jose Mourinho:''Galatasaray'ın beni alması,Fellaini'yi almasından daha kolay. Bizim için çok önemli bir isim,ayrılması imkansız.''

Fellaini kesin gelmeyecegine gore dun televizyonda sanirim Ugur soylemisti, Badou gelecek. Onun transferi icin bilerek servis ediliyor diye seyler demisti.

Olumsuz durumlarda olumsuz yorumlar yapılır. Olumsuz durumları alkışlayarak bu duruma geldi bu kulüp. Biraz bilinçlen de tepkiini fikrini ortaya koy. Saksı gibi her önüne konulanı kabul etmeye gerek yok. Bir de insanların fikirlerin saygı göstermeyi öğren bir an önce. Oldukça saygısız tutumlar içindesin. Ergenliğine veriyorum.
yapma ya.hangi saygısız tutummuş o?fernando ve feghouli Galatasarayda dendiginde neden ortada yoksun....ben senin fikrini falan görmedim ortada.sürekli olumsuzsun,arada :D gülücük falan neyse,takıl bakalım.

Tüm transferler tamamlansa dahi Tudor ağzımıza sıçacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt