Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho: "Menajere ihtiyaçları varsa, bir şansları var ama Fellaini için hiç şansları yok."

ne adam be gel ulan

Fernando - Badou

H.O

Erman Toroğlu: Özhan Canaydın'dan bu yana başkanların mali raporları açıklanmıyor. Dursun Özbek, Adnan Polat'a sen liseli olsan işler değişrdi dedi. Liseli başkanlar yolsuzluk yaptı demeye getirdi.

Muhtemel açıklama
Cenk Ergün:

" Osmanlıspor yöneticileri ile şu an ki şartlarda anlaşmamız mümkün değil bu paraları veremeyiz. Yolumuza fernando ,selçuk,donk,tolga ile devam edeceğiz"

Fernando & Badou gelsin ben fitim. Daha iyisini bu yonetim zor alir.

Transfer dönemi bitmesine beklemek daha iyi olacak galiba.
Bu kadar negativ düşünen sabah akşam kin kusan ve ağlak dolu üyeleri ile dolu insanı gördükçe psikolojim etkileniyor. Hadi grşz gsc mucuk. Arada sırada yinede bakarım haberlere tabikide.
4ea2262397bcbd90d9278f62c6d06179.gif

Şu çin kulüplerinin oyuncuların yıllıklarını ödeyememe tarzında haberler çıktıydı bu hafta başında. Doğruysa bizim standart tarife olan 3.35e gelir diye düşünüyorum.
Dogru o haberler, 21 Agustos'a kadar sureleri vardi diye hatirliyorum. Onun takimi da bunlarin icinde mi bilmiyorum.

Ondan bagimsiz, Gudelj icin 3.35M verirsek bu kulubun baskani ve yonetimi idam edilmelidir. Okadar para verilmez bunun icin. Oyle agim sagim bir futbolcu degil. Cin de o kadar kazandigina bakma, Ajax da yillik 1 milyon euro aliyordu. Max 1.5 milyon euroluk topcu.

Ben bırak Fellaini'yi, Fernandao ve Feghouli bile gelmeyecek diyorum inanmıyorum YALANCI HAİNLERE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt