Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dua edelim badou gelsin
Selçuk'u ilk 11'de görmek ölüm olur bu dakika'dan sonra

Dogru o haberler, 21 Agustos'a kadar sureleri vardi diye hatirliyorum. Onun takimi da bunlarin icinde mi bilmiyorum.

Ondan bagimsiz, Gudelj icin 3.35M verirsek bu kulubun baskani ve yonetimi idam edilmelidir. Okadar para verilmez bunun icin. Oyle agim sagim bir futbolcu degil. Cin de o kadar kazandigina bakma, Ajax da yillik 1 milyon euro aliyordu. Max 1.5 milyon euroluk topcu.

bizim takımda kimler neler kazanıyor renktaş :D
o bakımdan

İşin özü aysalci diye gruplanan tarafın bir uyesiyim, fatih terimin gidişi normal olmadı evet ilk 2 yıl sağlam kin besledik ama gel gelelim yarın geliyor desinler sevinçten ziplarim. Bunun birkaç nedeni var sürekli dillendirmeyelim herkes biliyor artık.
İşin özü (son paragrafta hakaret falan yok mecaz vardir) bu piyasanın fahiseligi bu abartmak gerek bugun kanım şu şu renkler diyen adam bile bazı şeyleri görünce hafızasını kaybetmiş gibi davranıyor ve kimseye sonsuza kadar kin besleyemeyiz. Herkesin biraz kusuru vardir çokta saapmamak lazım. Tudor ile dursunun kusuru vardıra getirmeyin sakin bir adamlarin durumu ekstra

Beşiktaş, hazırlık maçında Real Betis'le 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın golünü Tosic attı.

Galibiyetleri yok

Tudor takımı iyi çalıştırdı tam bir kondisyoner edasında artık teşekkür edilip yeni hocamıza takımı emanet etme vakti gelmiştir.

@onurtugrul

Hatem Ben Arfa'da Fenerbahçe ciddi. Cenk Ergün açıkladı, Galatasaray da ciddi. Tekliflerin yakın olduğu bilgisi var. Bakalım kime gidecek.

biz istiyosak fazladan bonus veririz.bi de fazladan 1 yıl sözleşme teklif etmişiz.bana göre fener içinde zor bizim içinde.

Porto'ya dönen Vincent Aboubakar, çıktığı 7 hazırlık maçında 8 gole imza attı.

Ben Arfa'nın stilini benden çok seven yoktur burada

Ama Feghouli geldikten sonra bence şuan hücumda tek eksik sol açık, o mevkiye transfer yapılsın popülist davranmasınlar taraftar istiyor diye
Alacaksak en başta Ben Arfa'yı alıp ona göre şekillendirecektik, plansızlık işte bunlar hep

Gomis
X- Belhanda-Feghouli

Eksik belli sol kanada da diğer oyuncular gibi bir transfer yapılırsa, hücum hattı harika olur, orta saha da bu oyuncuları kaldırabilirse maçları keyifle takip ederiz.

Son düzenleme:
Dün Cenk Ergün, Fellaini'nin takımdan ayrılacağını söylerken bugün Mou'nun cevabını gördünüz.

Ah Nevzat, ah Ali Naci...

Feghouli, West Ham kulübü ile son işlemlerini hallediyor. Kısa süre içerisinde transferin açıklanması bekleniyor. (beIN Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt