Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben maliyetleri böyle biliyorum:
Maicon:7 M € Bonservis-2.2 M € Yıllık
Gomis:5 M € Bonservis(İmza)-3.3 M € Yıllık
Belhanda:8 M € Bonservis-3.3 M € Yıllık
Mariano:4 M € Bonservis-2.3 M € Yıllık

Bunlarda muhtemel olacaklar
Feghouli:4.5 Mio € Bonservis-3.8 M € Yıllık
Fernando:5.2 M € Bonservis-3 M € Yıllık
Ndiaye:7 M € Bonservis-2.2 Mio € Yıllık

Total:41 M €
satışada 18 diyoruz 23 Mio € harcama,ama daha alacağımız adamlarda var galiba
Sinan gümüşü
Satmak farz oldu
4 5 alsak ne güzel olur.

N'Diyae demek Selçuk Yedeğe demek !

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Olum zengin olmak ne güzel işmiş. İstediğimizi alıyoruz adamlar 2 senedir şampiyon oluyor hala sınırlı bütçe ahahahahahahahaha

Olum siz lazioysanız biz juventusuz, siz Barcelona ysanız biz Real Madrid iz ulan. Para bok bok bok.

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Riva dan gelecek paralari teminat gösteriyorlardir kesin. Basari gelmezse bir kac seneye bunun bize cok kötü geri dönüsü olacak borc olarak.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
FB_Residentlove_FB - 31.07.2017 15:03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: kale:cLink:3008504
Ndiaye ile Belhanda aynı yerin oyuncuları değil mi?[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Adamlar aldıkça alıyor‚ n´diaye‚ belhanda‚ feghouli‚ fernando‚ halen de almaya devam edeceğiz diyolar.

Sanırsın FM oynuyolar‚ transfer listesini açmışlar‚ profilini iyi gördükleri kim varsa alıp duruyolar

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:asd22: Korkmayın titreyin daha sol bek ve sol açık gelecek

Hangi forumda bu konular antuda? Ben bulamıyorum

Ndiayenin maliyeti doğru ise bize iyi kitlediler. Eğer çok acil Twitter'dan falan protesto edilmezse Tarık'tan sonra 2. büyük kazık geliyor.

Kudurun ulan kuşlar kudurun tabiiii unuttunuz dimiii dün yediğiniz hurmalar bugün bilmem nerenizi turmalar ...

Yalnız haber kaynakları Beyaz ve Aspor. Gökçeklerin bu adamlara haber yaptırması 1 telefona bakar. Maliyet konusunda biraz bekleyelim derim. Belki bu Gökçeklerin kızıştırma hamlesi olabilir.

SON DAKİKA - Şenol Güneş, A Milli Takım teknik direktörlüğü için TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile bir araya geldi. (NTV Spor)

20 milyon satış yaptık. Sinan da giderse 25 olacak. 38 milyon euro bonservis ödemesi yapmışız. Arada 18 milyon fark var. Geçen sezon bu takım 15 milyon euro harcadı ama hepsi çöp idi. Bu sene alınan tüm adamlar kalite kim ne derse desin. Cenk ergune helal olsun iyi kadro kurduk
Katılıyorum geçen senede benzer paralar harcandı ama leş ötesi oyuncular alındı kadro daha da kötü oldu

Bu sene tam tersi kötü denecek tek oyuncu alınmadı bence.

Bir de Cenk Ergün'ün Nazifoğlu ile arasındaki en güzel fark adam hiç popülizm kasmadı, aynı transferleri Levent Nazifoğlu yapsa havasından geçilmezdi kanal kanal dolaşırdı

Dandik transferlerin bile havasını atmıştı o kadar :D

Sessiz sessiz çalısıyor Cenk Ergün en güzeli

Hep alternatifli adamlar alınıyor Badou kart sorunu sakatlık vs olduğunda alternatif olarak 10 numarada bile oynar bonservisinden ziyade merak ettiğim yıllık ücreti. Ben 1.8 diye düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt